[錢幣] 中銀2003 1000 ZZ

本主題由 kemp 於 2014-3-30 07:56 PM 分類
引用:
原帖由 kel__l 於 2013-12-27 12:59 AM 發表 HMK 唔會再有人平賣,放心~
仲諗住偷雞

引用:
原帖由 chowcp 於 2013-12-27 01:14 AM 發表 呢次唔知又會最高上到咩價
仲上?差唔多啦

引用:
原帖由 >><< 於 2013-12-27 01:18 AM 發表
仲上?差唔多啦

呢d唔會有上限最衰我得一張,唔係都可以友情價比張你

友情價比張我都好

[size=3]年輕不怕後悔[/size]

引用:
原帖由 kel__l 於 2013-12-27 01:53 AM 發表
友情價比張我都好

千一蚊你都買左啦,不如你友情價賣張比我,等我可以齊多套

今次連匯豐都有假鈔,我相信500都會有假,所以03年版所有500,1000會全面回收,我估計新設計鈔票會好快推出,最遲兩年左右會推出以防萬一

D假鈔咁真,整張 ZZ 加假評級套.................

引用:
原帖由 chowcp 於 2013-12-27 01:49 AM 發表 呢d唔會有上限最衰我得一張,唔係都可以友情價比張你
唔只03年,其他年份都得

Apple daily話03年版防偽特徵千元鈔票,曾在03、05、06、07、08年發行。唔見咗09年?

引用:
原帖由 chowcp 於 2013-12-27 01:59 發表
千一蚊你都買左啦,不如你友情價賣張比我,等我可以齊多套
ZZ077777

引用:
原帖由 >><< 於 2013-12-27 09:53 發表

Apple daily話03年版防偽特徵千元鈔票,曾在03、05、06、07、08年發行。唔見咗09年?

中銀無09,由於個個只關心中銀,所以無人講

引用:
原帖由 >><< 於 2013-12-27 09:53 AM 發表

09得匯豐先有,應該好快發現渣打假鈔,湊成一套...................

引用:
原帖由 kel__l 於 2013-12-27 10:03 AM 發表

ZZ077777

呢個號碼千一蚊

引用:
原帖由 chowcp 於 2013-12-27 10:16 發表
呢個號碼千一蚊
可惜唔U,如果唔係10000啲人都搶住要

引用:
原帖由 薄荷爽 於 2013-12-27 10:10 發表

09得匯豐先有,應該好快發現渣打假鈔,湊成一套...................
唔會有渣打,流通量太少,好易發現

引用:
原帖由 kel__l 於 2013-12-27 10:23 AM 發表

可惜唔U,如果唔係10000啲人都搶住要

唔 u都低啦

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。