註冊 登入

☆★美髮師✬設計總監✬自家作品✬歡迎發問★☆

能否send價錢同髮型屋資料俾我 ? hklhl2@hotmail.com

回覆 引用 TOP

請PM我價錢同地址

愛2AM+愛瘋權+愛珍雲的小女子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2014-3-31 11:57 AM 發表

有呀
髮尾會硬
但係有冇彈力我唔識睇

IC,那真的不要補電較好,因頭髮過傷再補電效果只會更坏,
如果你真係好想補電的話,都有方法的,但要剪左好傷的地方再電過才可以,因髮尾過傷的地方己不能再落藥水的了,
THS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iforwardkit 於 2014-3-31 11:36 PM 發表

IC,那真的不要補電較好,因頭髮過傷再補電效果只會更坏,
如果你真係好想補電的話,都有方法的,但要剪左好傷的地方再電過才可以,因髮尾過傷的地方己不能再落藥水的了,
THS
我係男仔
咁我留長多少少就過黎揾你電啦
我而家d 頭髮到耳仔一半
夠唔夠剪左好傷的地方再電過?
thx so much

回覆 引用 TOP

請pm我價錢及地址

熱門搜尋: 身體檢查 鑽石 wedding 粉底 ring 化妝學校

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2014-3-31 11:58 PM 發表

我係男仔
咁我留長多少少就過黎揾你電啦
我而家d 頭髮到耳仔一半
夠唔夠剪左好傷的地方再電過?
thx so much
這個應該足夠的,放心

回覆 引用 TOP

請PM我價錢同地址

回覆 引用 TOP

我想問男仔想電直  可以HOLD到幾耐?? 頭髮唔長
THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dgdgdh06 於 2014-4-1 09:57 AM 發表

請PM我價錢同地址

己PM你了,THS^^

熱門搜尋: 肩周炎 癌症 白內障 更年期 物理治療 肝癌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxcvbnm753 於 2014-4-1 11:51 AM 發表

我想問男仔想電直  可以HOLD到幾耐?? 頭髮唔長
THX
明白,其實男仔短髮電直有關持久時間是好睇長度的
如果長度是約4吋到,一般可以KEEP三個月到的
而如果長度約6-7吋到,則可以KEEP到四至六個月
希望幫到你LA,THS^^

回覆 引用 TOP

我想問下我d頭髮而家既情況係剪得太碎,有d質次,長度最長個d大約去到鎖骨,短既大約去到耳仔落小小,條條都唔同長度,變左我自己好難整或者吹內捲,我留意到剪呢個頭髮既時候個髮型師係將d頭髮扭一扭,然後剪幾下咁剪,係咪因為呢個原因所以太碎?
本身頭髮係屬於粗同多頭髮,都直,而家薄左,我係咪應該唔好再剪,留厚d或者電髪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gakumei 於 2014-4-2 12:54 AM 發表

我想問下我d頭髮而家既情況係剪得太碎,有d質次,長度最長個d大約去到鎖骨,短既大約去到耳仔落小小,條條都唔同長度,變左我自己好難整或者吹內捲,我留意到剪呢個頭髮既時候個髮型師係將d頭髮扭一扭,然後剪幾下咁 ...
明白,如果你是要內捲的話,其實是不應剪碎的,層次也須要較少才對,我POST其實都有好多內捲的髮型,只要長度配合得好,一般是完全不用剪碎也可以有輕盈的效果的
但現況來講,都己經剪啐了就要諗改善方法
電是比較理想的,因電可以決定番髮向的型態,會較易打理及留長,
但於每個人的面型同髮質都有不同,
所以,有時真係好難準確禁比到意見你的,或者你可以比你張相我看看ma,我再幫你分析下
THS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hklhl2 於 2014-3-31 02:18 PM 發表

能否send價錢同髮型屋資料俾我 ? hklhl2@hotmail.com

己PM了,THS

回覆 引用 TOP

請PM我價錢同地址 thz

熱門搜尋: 補習老師 diploma 升學 進修 education 教育

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Shiina1217 於 2014-3-31 05:30 PM 發表

請PM我價錢同地址
己pm了,ths

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。