註冊 登入

☆★美髮師✬設計總監✬自家作品✬歡迎發問★☆

引用:
原帖由 alterego 於 2014-4-13 12:16 PM 發表

可pm價目表包括角質層蛋白護ma?

己PM你了,THS^^

熱門搜尋: 補習介紹 education 私人補習 補習社

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2014-4-13 03:34 PM 發表

想問下如果頭髮已經少少爛
顏色已甩到見金色
咁應該柒返咩色睇落冇咁爛

明白,偏深的就可以了
如深RED BROWN或BROWN
那樣看上己就會冇禁乾,希望幫到你LA^^

回覆 引用 TOP

最新髮型作品~~

回覆 引用 TOP

你好 我是男來的
有瓜子臉 如果我想做到一個外國人既形容 應該可以點樣??我現在是產清的 前面有陰

回覆 引用 TOP

想問你既contact no. ?

回覆 引用 TOP

請問地址同電話?

回覆 引用 TOP

我是男士,其實每次去剪完髮後,髮型師都幫我gel到個頭好型,但在自己洗頭後,根本無可能gel到好似髮型師gel的樣貌!其實會否可以開班教點樣gel頭!好多時都低羡慕D男仔出街時gel到個頭好有型!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m2008mtt 於 2014-4-16 03:39 AM 發表

你好 我是男來的
有瓜子臉 如果我想做到一個外國人既形容 應該可以點樣??我現在是產清的 前面有陰
明白,其實好多時外国人的髮型,中国人做好睇髮質的,但一般都有方法,
GEL是必須的
但請問你想要ALL BACK或是一点有陰的髮型呢?
THS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bean1213 於 2014-4-17 11:13 AM 發表

我是男士,其實每次去剪完髮後,髮型師都幫我gel到個頭好型,但在自己洗頭後,根本無可能gel到好似髮型師gel的樣貌!其實會否可以開班教點樣gel頭!好多時都低羡慕D男仔出街時gel到個頭好有型!

http://i.dis ...
好,我諗下,第一個搵你,^^
收几錢好呢,HA^^

熱門搜尋: 銀行 旅行保險 儲蓄計劃

回覆 引用 TOP

有少少陰的 因為我額頭比夠多暗瘡 哈哈

熱門搜尋: 銀行 旅行保險 儲蓄計劃 借錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m2008mtt 於 2014-4-18 04:43 AM 發表

有少少陰的 因為我額頭比夠多暗瘡 哈哈

類似這些可以嗎?

熱門搜尋: 雙眼皮 foundation concealer 韓國代購 cosmetics 粉底

回覆 引用 TOP

最新髮型作品~~

熱門搜尋: 補習介紹 education 私人補習 補習社 日文 nlp

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joaol 於 2014-4-13 09:19 AM 發表

請pm我價錢同地址
己PM了,THS

回覆 引用 TOP

可以pm相比你幫我諗諗嗎??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m2008mtt 於 2014-4-20 04:55 AM 發表

可以pm相比你幫我諗諗嗎??

可以,己PM了,THS

熱門搜尋: 辦公室傢俬 service apartments 通渠 銀行估價 洗碗 按揭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。