註冊 登入

潮流髮型相,每日一圖

你果到有冇話邊位stylist剪男仔髮會好d

熱門搜尋: 英語課程 ielts 會計課程 diploma

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

女仔今年興咩髮!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pink6699 於 2014-8-7 10:40 AM 發表

女既大部份都好睇
男既大部份都剪得好柒
X2
得67樓個個正常之外
其他男仔全部好柒

回覆 引用 TOP

ths so much

熱門搜尋: 美白精華 皮膚 飄眉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hayleybaby 於 2014-8-11 06:37 AM 發表

女仔今年興咩髮!?

今年女仔會比較HIT番中長的大曲,或短的大曲髮
比較韓風一點的,層次少但不厚重的感覺
比少少例子你看看先,THS

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

140719同140802點整?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wing5c06 於 2014-8-12 07:01 PM 發表

140719同140802點整?

可以比你張相我看看ma?
我再幫你睇下你整五整到,ths^^

回覆 引用 TOP

熱門搜尋: 美白精華 皮膚 飄眉

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iforwardkit 於 2014-8-13 03:45 PM 發表

可以比你張相我看看ma?
我再幫你睇下你整五整到,ths^^
相入面最右手邊戴頭箍果個就係我
我而家啲頭髮都只係去到膊頭,其實除呢兩個髮型之外你覺得仲有啲咩髮型啱我?最好係斯文淑女啲既,THX(BTW, PM可以點樣加相?)

附件

2014-8-13 08:48 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wing5c06 於 2014-8-13 08:37 PM 發表

我而家啲頭髮都只係去到膊頭,其實除呢兩個髮型之外你覺得仲有啲咩髮型啱我?最好係斯文淑女啲既,THX(BTW, PM可以點樣加相?)
明白,面型可以配合到兩种髮型
但髮質來講,就剪較短的那個會比較理想
因長一点的那個要做到髮質硬一点會較好的
如不是就須要落重一点GEL才可以禁有層次效果
但放心,兩類你都MATCH的
不妨試試
如你剪,最好比埋相髮型師看
呢類係一些長短不一的髮型,口講好難表達到層次的結構的,
希望幫到你LA,THS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wing5c06 於 2014-8-13 08:37 PM 發表

用Photobucket上傳後比link

夜深人靜之時   我是自己的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iforwardkit 於 2014-8-13 09:12 PM 發表

明白,面型可以配合到兩种髮型
但髮質來講,就剪較短的那個會比較理想
因長一点的那個要做到髮質硬一点會較好的
如不是就須要落重一点GEL才可以禁有層次效果
但放心,兩類你都MATCH的
不妨試 ...
原來係咁,我想問下短啲果個係咪負離子既效果嚟?因為我見佢都好似有少少弧度

熱門搜尋: eye 韓國護膚品 遮瑕膏 抽脂 liposuction

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。