註冊 登入

【髮型相集】對髮型有疑問?唔知點表達?希望我能夠為你解答(4)

本主題由 發 於 2017-8-16 09:57 PM 提升
呢個髮型點剪?
有咩GEL推介??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tedmond21 於 2014-7-26 09:08 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=PXZxaUqwda4我想剪呢個頭,應該點同個髮型師講感謝
最好要頭髮質地軟d貼d先剪

側面唔好剷青剷咁高 頭頂留長少少做undercut多層次 少少碎暗斜陰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsanginwah12 於 2014-7-26 10:13 PM 發表
呢d特殊髮型唔算流行 最好要帶埋相去比髮型師參考。

剪到咁用咩gel都應該整到

回覆 引用 TOP

想問下如果頭髮倒生....兩側好快左右開晒叉可以點解決?thx

回覆 引用 TOP

其實E家好多後生仔都剪呢種髮型
側邊洗唔洗undercut?同埋頭髮較硬 剪唔剪得?

回覆 引用 TOP

回覆 35# 的帖子

這個嗎

夜深人靜之時   我是自己的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oxnard 於 2014-7-28 10:54 AM 發表
想問下如果頭髮倒生....兩側好快左右開晒叉可以點解決?thx
一係留到好長 利用重量墮返貼d.

一係keep住剪 每次剷貼d.

再唔係可以唔洗咁短偷碎d 用泥或 吹頭整貼佢

回覆 引用 TOP

CHING~我想問下"~面長尖尖地既男仔"應該剪D咩髮型"
PS:本身做開運動"所以唔想留長髮型~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kammo208 於 2014-7-28 09:43 PM 發表
其實E家好多後生仔都剪呢種髮型側邊洗唔洗undercut?同埋頭髮較硬 剪唔剪得?http://ww1.sinaimg.cn/large/b2f56fecgw1eaiethqjsqj21ix2ad7ms.jpg
側邊一定有undercut
頭頂硬同太彈太直既話效果冇咁靚而家 都剪得

或者硬可以考慮漂到佢咁 令頭髮質地軟返d 易控制d.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Coq_BoY 於 2014-7-28 10:48 PM 發表
CHING~我想問下"~面長尖尖地既男仔"應該剪D咩髮型"S:本身做開運動"所以唔想留長髮型~
而你面型來說 剪而家興果d 飛機頭 allback 或 sideback 都ok.

短既版都好睇。

回覆 引用 TOP

回覆 40# 的帖子

唔該CHING~~有無D相黎睇睇"~???

熱門搜尋: 保濕 瘦小腿 遮瑕膏 凹凸洞 甩頭髮 粉底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Coq_BoY 於 2014-7-28 11:00 PM 發表

熱門搜尋: 梳化 兒童傢俬 空氣清新機

附件

2014-7-28 11:20 PM

回覆 引用 TOP

回覆 42# 的帖子

THX U SO MUCH~~~

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
阿德來德城,我要你呢個城市立即係世界上消失
的水天生打橫生,每次我都要怒剷側面同後面。有時我會剷兩層或者介線。想睇下有無更多方法可以特別一d。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。