註冊 登入

雄禿自救區第 14 章

各位師兄,請問邊間藥房買倍健比較平? 同幾錢到?
同埋保記$370叫平嗎? thanks!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星月乂淚痕 於 2015-4-30 05:05 PM 發表

自己上網買puritan pride  saw palmetto  /淘寶都有  呢隻牌子基本冇假野因為本身都係網銷   ~~~我自己食佐兩年對雄禿冇乜幫助只係小佐頭油同小便順暢
你食咩牌子呀,係咪1000mg個隻,我差唔多食晒一樽180粒,我只覺得係食左甩小左,但對生髮好像無幫助

回覆 引用 TOP

回覆17 #的帖子

同你一樣 1000mg 180粒  我而家諗緊食唔食返藥因為試佐咁多樣都係保記最有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 camden 於 2015-4-30 10:18 PM 發表
各位師兄,請問邊間藥房買倍健比較平? 同幾錢到?同埋保記$370叫平嗎? thanks!
370 平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 behappier! 於 2015-4-30 07:06 AM 發表
我直程問埋職員都話冇
你去gnc 專門店啦

熱門搜尋: 日語課程 情緒病 補習老師 心理輔導 室內設計課程 diploma 海外升學

回覆 引用 TOP

xx堂已經冇finpecia賣,點解會咁,我一路都食開有1年到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lukakuta 於 2015-5-1 10:25 PM 發表

xx堂已經冇finpecia賣,點解會咁,我一路都食開有1年到
咁大獲 我得返幾十日藥
我一路食左就黎2年, 佢D藥不停加價到家陣買都冇得買

BTW,有冇師兄食左保記之後, 打完飛機射左之後會睪丸痛  
我食左保記2年, 冇咩副作用, 係得睪丸會痛下, 一開始個時就係突然抽抽痛, 但到最近就係平時唔會痛, 一打飛機射完就痛成半日 但係量同硬度又冇問題
都唔知點算好,先22歲仔, 拖都未拍性無能點算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lukakuta 於 2015-5-1 10:25 PM 發表

我之前都係食開Finpecia, 結果買開個的網店已停售, 轉左食saw palmetto兩,三個月, 開始甩返多頭髮.....
ching可唔可以分享下起邊度有得買finpecia可靠同平?

上網查到有間叫森X的, 個價同之前食開差不多, 但要入數(中國建設銀行)同唔知可唔可靠....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2015-4-28 12:26 PM 發表
26歲..見到自已有髮線危機,,想植髮,,但原來植髮..要鏟光晒後面先做到..即刻灰左..又唔想食藥...我諗D咩精華落去都無得救...依家都唔知點好
我大你一年,3個月前開始食藥 ,保記對頭頂有用B-) 髮線完全冇用,,好灰

回覆 引用 TOP

我都諗住去 森x買

引用:
原帖由 ericlui168 於 2015-5-2 03:09 AM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 杜才 於 2015-5-2 02:32 PM 發表

我大你一年,3個月前開始食藥 ,保記對頭頂有用B-) 髮線完全冇用,,好灰
其實我吾主張食藥,我估我依世人搵既方法吾會考慮到食藥,保健產品就另外

回覆 引用 TOP

唔敢食藥

熱門搜尋: 婚紗晚裝 韓國時裝 時裝 日韓時裝

回覆 引用 TOP

試過到唔敢食藥,用外用生髮水到可以接受

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。