註冊 登入

雄禿自救區第 14 章

小弟半年前睇左醫生,結果當然係食保記,一個月前保記5夠,去大圍某藥房買保記,包裝一様,入面都一樣,藥丸一樣,有QRCode,係hairclub 38對過,話係真野,批號內外一樣。但係依派甩多左頭髮,仍住係假,5通依家藥房甘犀利,回收藥盒兼偽造技術高超,真係一模一樣。每盒賣360,有少少驚係假。5知各位大哥有冇咁ge經驗,求解答

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alvin20031010 於 2015-5-9 04:02 PM 發表

說明書寫3個月開始見效.
但我就食左一年先開始見效.
但冇可能回復以前一樣, 只係洗完頭冇再見到一大堆頭髮.
食一年先見效到幾耐喎,甘不如用5%起碼唔洗一年,4個月到有效

昨天的事,明天做
今天的事,唔會做
明天的事,搵人做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b715 於 2015-5-7 10:33 PM 發表

Theradome
Hair growth treatment to fight hair loss - Theradome Laser Helmet -http://theradome.com/

大家睇下comment

If work 有興趣 buy!
我會買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ch19111010 於 2015-5-10 01:25 AM 發表

小弟半年前睇左醫生,結果當然係食保記,一個月前保記5夠,去大圍某藥房買保記,包裝一様,入面都一樣,藥丸一樣,有QRCode,係hairclub 38對過,話係真野,批號內外一樣。但係依派甩多左頭髮,仍住係假,5通依 ...
我反而係咁喎, 依家去藥房買, 通常有買三盒平一百蚊優惠 (保康絲之前係有做呢個推廣)

不過個推廣完左之後, 再去同一間藥房買, 佢通常都剪左個開口位類畀我, 咁又有冇奇怪?

因為都幫襯左幾年, 入而面班職員又唔係 D 金毛強, 都係 D 有禮貌既伯伯, 就無諗咁多, 你咁講起先覺得有 D 奇

回覆 引用 TOP

大家髮質會唔會偏軟? 風吹一吹就亂?

熱門搜尋: 醫療用品 五十肩 排毒 脊醫 感冒 中醫診所

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 頂住啦大佬 於 2015-5-12 10:04 AM 發表
關脱髮事?

回覆 引用 TOP

唔該曬師兄
但我唔想淘寶買 驚假野 始終淘寶出名多假野
或者有冇賣saw palmetto既賣家推介?
而去GNC專門店怕D產品好貴 同埋揀唔岩
我唔想直接問職員甩頭髮買邊隻好..
有D冇寫話有效減DHT 驚買錯 對頭髮較冇效
想自己睇岩果隻就直接買果隻
有香港網購LINK可以睇下嗎? THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 behappier! 於 2015-5-12 02:20 PM 發表

唔該曬師兄
但我唔想淘寶買 驚假野 始終淘寶出名多假野
或者有冇賣saw palmetto既賣家推介?
而去GNC專門店怕D產品好貴 同埋揀唔岩
我唔想直接問職員甩頭髮買邊隻好..
有D冇寫話有效減DHT 驚買錯 對頭髮較冇效
...
怕假咪去亞馬遜買囉,一係買醫之選屈記賣120蚊,好似80粒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 頂住啦大佬 於 2015-5-12 10:04 AM 發表

我,之前我吾會,但現在會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星月乂淚痕 於 2015-5-1 02:24 AM 發表

同你一樣 1000mg 180粒  我而家諗緊食唔食返藥因為試佐咁多樣都係保記最有用

我都有考慮食唔食番藥,始終西藥較見效l

熱門搜尋: 創業基金 銀行估價 樓宇按揭 信用卡優惠 insurance company 股票即時報價 恆生旅遊保險

回覆 引用 TOP

你們5%狂脫期係幾時出現架,用的份量很少也會出現嗎?

熱門搜尋: 升學 補習社 tutor

回覆 引用 TOP

有冇ching 知深水步邊到有d有保証d既藥房有正貨保記/印保/保烈治買?

回覆 引用 TOP

諗到想喊

回覆 引用 TOP

用左foam 5%都接近九個月,對前額完全無用...有無師兄真係用後有效......?

另外,saw palmetto 都吃左成年,無咩效,頭髮一樣甩咁多,我係晚間睡前服用,請問正確嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 winter@hk 於 2015-5-14 04:54 PM 發表

你們5%狂脫期係幾時出現架,用的份量很少也會出現嗎?
我無狂脫期

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。