註冊 登錄

問淘3腳插位

問淘3腳插位 E-mail 此主題給朋友

我做櫃個位有灰鏡位,因有3腳插位..師傅叫我自己配..上海街個邊...灰色有鏡包一隻要成 4xx-7xx 好貴...唔知是否我keyword search不好...我想找3腳插位+usb但好像全都是中國用面版(斜的).有其他的嗎?

熱門搜尋: 陪月員 產前講座 DHA 妊娠紋 臍帶血

回覆 引用 TOP

香港唔興

回覆 引用 TOP

是這款嗎??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oreochopper 於 2015-8-4 04:05 PM 發表
是這款嗎??

yes! 用乜keyword search?

回覆 引用 TOP

回覆 4# 的帖子

"USB开关插座面板"
有鏡面的↓↓↓↓↓↓

回覆 引用 TOP

點可用中國出品的面版作比較,奈下中國出會不會奈用和安不安全?
不如索性無USB,平平地13A座好過
萬一差的USB燒左,請師換又是一是筆錢
萬能插蘇又有USB
拖板也有USB平過你裝個中國出品的USB面版

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2015-8-4 04:16 PM 發表
點可用中國出品的面版作比較,奈下中國出會不會奈用和安不安全?
不如索性無USB,平平地13A座好過
萬一差的USB燒左,請師換又是一是筆錢
萬能插蘇又有USB
拖板也有USB平過你裝個中國出品的USB面版
同意
最近見到出左新拖板
附有 1-2 個 USB 插座
一物兩用
有需要買條黎用仲實際

回覆 引用 TOP

謝樓上

都是裝普通好

link上link找到好多

原來叫歐式面板

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tanghei 於 4/8/2015 16:06 發表

yes! 用乜keyword search?
想快D著火

回覆 引用 TOP

你搜索“英式插座面板啦”。

回覆 引用 TOP

呢個孖蘇180人仔。https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.237.zoz1aw&id=520508254368&ns=1&abbucket=11#detail

回覆 引用 TOP

呢個“正品松下面板 英式英标三孔USB充电面板 港版三孔USB充电插座面板 ”

快遞去廣東省7蚊人仔, 你可以用阿里旺旺問店家, 呢個運費最多可以寄幾多件。
我通常寄去集運,再轉嚟香港,咁運費平好多。

回覆 引用 TOP

香港豐業牌掛歷上我見過有usb單蘇(白面/不袗面)、孖蘇(白面), 但零售唔知道邊度有。

回覆 引用 TOP

搵到香港名牌的網址比你。
http://www.fungyip.com/pics/newproducts/13A%20USB%20SSO.pdf

最底有電話地址,不過唔係批發我諗佢唔會show你, 你盡管問下佢有冇近你果頭的零售商電話啦。

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。