註冊 登錄

爆笑錄音 臭串長氣HR 電話面試似大耳窿

嘩∼人間極品!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chunyin2003 於 2017-1-8 03:51 PM 發表
洗唔洗咁串
(唔好同我講話咩測試EQ,呢套out曬喇。。。)
可惜,仲有D懶醒友,自慰話係HR在試求職者之EQ!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m_thinman 於 2017-1-8 08:19 PM 發表
真係吊佢老母,得4500個月,要你好似做長工咁
“衛安”保安公司都係禁;要人做晚上四小時工,唔準放工後做其他工作,好似嗰四小時既薪水,夠食死人咁!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ani666 於 2017-1-8 11:23 PM 發表

好似話喺屯門碼頭檢疫啲畜生!
畜生?你同碼頭有積怨??

熱門搜尋: 頭髮造型 髮尾油 頭皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2212869 於 2017-1-9 05:57 AM 發表
傻的嗎? 個HR想幫老闆請唔到人?
相信,佢係老闆娘;否則,那敢咁樣對客?!

熱門搜尋: crystal 韓國時裝 名牌 online shopping 折扣 日韓時裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2017-1-9 07:47 PM 發表
語氣衰到丫. 個醫務所應該冇乜生意,有啲咁嘅職員.

可唔可以俾個電話我打去屌鳩佢
唔係診所嚟架,你聽真D啦∼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akit1112 於 2017-1-9 01:07 PM 發表
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25943895

唔知係咪同一個人呢
直情係啦,好吻合呀∼
你真係叻,咁都俾你配對得到∼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奄奄一息 於 2017-1-10 11:24 PM 發表
好明顯佢公司編更有問題,咁編法邊行都無人願意返
太縮骨喇!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nkkw 於 2017-1-11 05:45 PM 發表

👍🏻 香港地 賺得幾千都咁高要求 呢份工 邊有人做 做幾日 多個成個月
Guard Force 都係禁賤格,要人每日數銀紙幾粒鐘;放工後,唔準打其他工!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 常帶金 於 2017-1-11 09:56 PM 發表
幾號電話我想打去見
樓上,有人貼咗個AD∼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nkkw 於 2017-1-11 10:03 PM 發表

所以有工無人做 都怪吾得邊個
跟本比吾起錢 但要買曬你時間
咪係囉,數錢每日做得4粒鐘,搵到幾多$?唔準兼職其他工喎,聽餓死!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abce8888abce 於 2017-1-11 11:51 PM 發表
兩個都唔抵幫,hr臭串,應徵者陰毒record人對話放上網比人公審。

真係黃蜂尾後針,最毒婦人心
所以話,尊重别人,等於尊重自己!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小銀大銀 於 2017-1-12 01:23 AM 發表
又一個青山病人XD
雖然我唔係醫生,但可以肯定她患上情緒病!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級撒那人 於 2017-1-12 12:25 PM 發表
不平等條約
啲態度差不特止,
仲成日用呼喝語氣問人嘢,
講到4500好多錢,點生活呀?

請人探熱員啫,人哋衰極都係間診所幫蕭醫生做咁嘢呀!
明知人哋有份工,搵多份幫補下 ...
“衛安”保安公司,都係禁 !!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iphone2s 於 2017-1-12 07:30 PM 發表

未食藥
微型生意,壓力大,老闆患情緒病,比比皆是!!

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。