註冊 登錄

與木狼簽了10天短合同的 Lance Stephenson 因腳踝扭傷需缺席兩週

與木狼簽了10天短合同的 Lance Stephenson 因腳踝扭傷需缺席兩週 E-mail 此主題給朋友

https://voice.hupu.com/nba/2123674.html

虎撲體育2月16日訊 據KSTP記者Darren Wolfson報導,森林狼前鋒蘭斯-史蒂芬森可能因左腳踝傷缺席兩週比賽。

Wolfson報導稱,據他所知,史蒂芬森的左腳踝二級扭傷需要兩週左右的時間康復。

史蒂芬森是在此前與騎士的比賽中不慎扭傷了左腳踝的,離場前他打了3分鐘,2投2中得到了4分。此後他被診斷為左腳踝二級扭傷,並缺席了森林狼與掘金的比賽。

史蒂芬森此前與森林狼簽下了一份10天短合同。至今他共為森林狼出場4次,場均上場12.3分鐘得到4.3分1.8個籃板。如果史蒂芬森將因傷缺席兩週,接下來是否會簽下第二份10天合同尚不得而知。

https://twitter.com/DWolfsonKSTP/status/832268647511027712

lance真係好慘, 幾個月前先因為傷被pelicans放棄, 咁難得有球隊簽10日約, 又再傷出....
Get well soon Lance!

回覆 引用 TOP

離開溜馬之後就無好運過。

回覆 引用 TOP

有睇過佢係pacer打波
技術好又有身體質素又射得
仲成日單手揸波好似jordan咁
點解淪落到咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛林柏特 於 2017-2-17 08:26 AM 發表
仲成日單手隍i好似jordan咁
點解淪落到咁
態度紀律問題

回覆 引用 TOP

華而不實

熱門搜尋: 防脫髮 頭髮護理 洗頭水 髮型

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛林柏特 於 2017-2-17 08:26 AM 發表
仲成日單手隍i好似jordan咁
點解淪落到咁
咪又係得14年o個季

呢度係香港討論區, 請守香港既規矩
入鄉隨俗, 請用正體字

有腦但冇品, 是為爛仔
冇腦又冇品, 是為畜牲

回覆 引用 TOP

go pacers la diu

熱門搜尋: make up 美容課程 香水

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bullet_Bunny 於 2017-2-17 06:59 PM 發表

咪又係得14年o個季
得果季打得好  溜馬吾續簽佢都知咩事 之後山貓簽左佢就打回原型   之後就無好運行打下傷下

回覆 引用 TOP

引用:
仲成日單手揸波好似jordan咁
點解淪落到咁
紀律差

唔依照play set 打

防守hea

保持唔到專注&投入感

足以判一個有天份既球員死罪

熱門搜尋: 防脫髮 頭髮護理 洗頭水 髮型

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2017-2-17 08:19 PM 發表

得果季打得好  溜馬吾續簽佢都知咩事 之後山貓簽左佢就打回原型   之後就無好運行打下傷下
溜馬有出約留佢,係佢自己走去黃蜂。

回覆 引用 TOP

無知一問
佢簽十日約 途中傷出
咁十日後 或者 康復後
仲需唔需效力該隊球隊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級疊馬仔 於 2017-2-18 04:25 PM 發表
無知一問
佢簽十日約 途中傷出
咁十日後 或者 康復後
仲需唔需效力該隊球隊
應該唔使
反而過左十日會唔會當佢外勞收番醫療費

btw記得全盛果季係準AS級數好熱血,而家睇黎想有好路數要過去cba掘金

回覆 引用 TOP

如果木狼唔要佢 騎士應該想要呢種?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kinman128 於 2017-2-18 11:22 PM 發表
如果木狼唔要佢 騎士應該想要呢種?
lbj 只要3D球員

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。