註冊 登入

[港產片] 十年前的電影 - 無極

本主題由 albeestar6_6 於 2017-9-26 01:29 AM 分類
引用:
原帖由 白雲2014 於 2017-4-6 10:49 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=a0Z3whl0J-c&feature=share

真是燒腦
記得呢套嘢同"情癲大聖"差不多時期上畫,2套都唔識欣賞

回覆 引用 TOP

三級我就有性趣

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2017-4-7 09:32 PM 發表

都算有少少野睇丫,有靚女,有床戲,我起碼唔會噓

我人生睇過最無聊既戲係「鯊海22小時」,簡直係O咀⋯⋯⋯
睇住緯響個海度浮左粒幾鐘

風怎麼叫 話我知蜜蜂怎笑
星怎不叫囂 難道怕誰人被搔擾
想緊握這 靜悄的一秒
噪音聽厭了愛上在深宵
呆看這寂寞雨點 放浪輕飄
引用:
原帖由 麥風 於 2017-4-7 11:26 PM 發表

睇住緯響個海度浮左粒幾鐘
我初時以為類似大白鯊咁緊張刺激既戲

但睇完係激氣,現在回想係O咀

可憐我當時仲係第一次同女朋友睇,諗住會緊張兼攬下啦,點知全情係0反應,心諗全套戲係好侞睇緊魚樂無窮

咁都可以叫做戲,簡直係我心目中史上十大廢片之首!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2017-4-7 09:32 PM 發表

都算有少少野睇丫,有靚女,有床戲,我起碼唔會噓

我人生睇過最無聊既戲係「鯊海22小時」,簡直係O咀⋯⋯⋯
咁誇張?唔知有套咁既戲,有機會見識下先!

引用:
原帖由 讓球達人 於 2017-4-7 11:41 PM 發表

咁誇張?唔知有套咁既戲,有機會見識下先!
網上唔知你找不找到,應該有

你睇完睇下會否認同是你看過最廢的爛片

我現在睇大陸影評仲話係驚嚇片種,我心諗,你冇x野呀

全程係一個中學生級數導演,拎住DV影兩條友係到浮游,望住海水,驚乜x野?定還是係比鬼睇既,佢地睇到我睇唔到既野😂😂

同樓主呢套無極相比,真係無得比啦,有床戲J下,話知你九唔搭八啦

想當年,應該2004年,我識我老婆個年

銅鑼灣時代上畫,我真金白銀去買2張飛

見個名鯊海22小時咁霸氣,就睇你啦

現在諗番起,真係笑得一陣陣,點解可以俾個名昆佐我同老婆既第一次睇戲∼

真係望住兩條友係海浮下浮下,個半鐘咁就完啦,連對白都冇乜,奇怪既係,完場冇人x喎,大家都好似鬼上身咁安安靜靜咁散場⋯我諗番都覺得離奇,今時今日再上,我諗好多人會圍住戲院叫回水∼

我睇完個場戲好驚個女朋友覺得我係突登揾套咁既片黎整鬼佢,幾驚反效果呀!

回覆 引用 TOP

謝分

回覆 引用 TOP

呢套片真係好正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mal999 於 2017-4-7 09:13 AM 發表

無聊到極
Yup

回覆 引用 TOP

未睇過,都吾想睇

熱門搜尋: 生bb 耳環 結婚對戒 西裝訂造 wedding 婚禮

回覆 引用 TOP

曲高和寡 自古皆然

熱門搜尋: 產前講座 嬰兒用品 尿片 bb會

回覆 引用 TOP

其實後尾睇返又覺得冇想像中咁差。

回覆 引用 TOP

仲要上下集

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

射了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。