註冊 登錄

路過, 應該舉報嗎? (不帶黃)

路過, 應該舉報嗎? (不帶黃) E-mail 此主題給朋友

有圖有記錄車牌, 時間, 地點
補充: 大人抱BB坐前, 沒扣安全帶.

附件

2017-4-19 10:49 AM

回覆 引用 被引用(10) TOP

乜都睇唔到

熱門搜尋: 鋁窗工程 通渠 interior design 兒童傢俬

回覆 引用 TOP

類似情況我試過舉報過一次....
我同樓主一樣,好L憎人光天白日係度喂人奶
真係比689還要黑人憎
建議舉報,殺一警百都好

告乜,行車時車震

熱門搜尋: 鋁窗工程 通渠 interior design 兒童傢俬 裝修設計

回覆 引用 TOP

舉嘜!請列明!
是否想講無嬰兒安全帶?安全孭帶算算安全帶?

熱門搜尋: 西裝訂造 鑽石 手錶品牌 日韓時裝 情侶戒指

回覆 引用 TOP

樓主記唔記得的士佬單野?

引用:
原帖由 carl.20150508 於 2017-4-19 11:32 AM 發表
樓主記唔記得的士佬單野?
你唔係真係以為喂緊人奶呀!好明顯係個光頭佬啜緊野啦!

熱門搜尋: 抽脂 瘦面 吊線雙眼皮
唔係餵奶, 係手抱前座而且成人沒有扣安全帶

引用:
原帖由 ArseHoLe 於 2017-4-19 11:43 AM 發表
憑你啲相,你唔講都無人知你想告乜!  

另外,架車行緊嗎?泊車唔使扣安全帶喎!  
引用:
原帖由 ArseHoLe 於 2017-4-19 11:43 AM 發表
現時還有很多家長不知道後果....

呢度d 師兄無論油價幾多, 佢地部AE110 都係0.8 一KM
引用:
原帖由 iusedell 於 2017-4-19 11:59 AM 發表

憑你啲相,你唔講都無人知你想告乜!  

另外,架車行緊嗎?泊車唔使扣安全帶喎!  
有時考下CHING眼力, 估下好玩D.

架車當然行緊, 停紅燈時影左佢相..

BB唔用CARSEAT, 坐前面
成人唔扣安全帶

回覆 引用 TOP

車主話:冇打開硬頂已經好安全!

認真: 人係要經歷極大痛苦先會成熟。

熱門搜尋: 婚宴 ring 婚禮 生bb 身體檢查 粉底 結婚對戒
Confidence in Motion

回覆 引用 TOP

咁都好影!?無聊到咁

回覆 引用 TOP

司機食緊人奶?

熱門搜尋: 脫髮 去角質 眼袋 make up

回覆 引用 TOP

奉勸樓主如真的想為市民服務,不如正正經經考差人做其交通警。

熱門搜尋: 鋁窗工程 通渠 interior design 兒童傢俬 裝修設計
伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。