註冊 登入

[英超] COYS 熱刺討論區<9>

本主題由 隨風飄逝 於 2017-8-15 01:34 PM 設置高亮
睇完場波即刻瞓,而家至講一講:
D33真係“係咁多料“!呢類球員,在熱剌真係“可有可無“!用贊臣換W12同我想法一樣,呢場W12喧賓奪主,搶晒艾歷臣個位做分波,與其比佢分,倒不如出丹比利幫艾歷臣??其他球員不過不失,對方已有針對性佈署,今場波暴露熱剌被針對嘅時候係點樣,如果呢場有施古臣,我寧願施古臣替艾歷臣出場分波好過,即係變招。

熱門搜尋: 保濕 liposuction 粉餅 眼睛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EIEIO@EIEIO 於 2017-5-6 10:27 AM 發表

曼城系咪5干萬鎊買w2??
傳就話三千五百萬至五千萬之間

最喜愛球隊: 熱刺(Since 1987), 國際米蘭(Since 1989), 金州勇士(Since 1994)

服役中: Samsung Note 8 , iPhone 8 , iPad Pro 10.5 , The New Surface Pro , Sony WM1A , InEar PP8

期待中: iPhone X , Pixel 2
引用:
原帖由 Carson35 於 2017-5-6 10:46 AM 發表

傳就話三千五百萬至五千萬之間
有價早買吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EIEIO@EIEIO 於 2017-5-6 04:57 AM 發表

0:1完。。。

餘下三場分分鐘同上季尾一樣hea 踢
其實分數上仲有機會俾利記同曼城追到, 唔好hea到輸晒3場, 攪到上季噤

回覆 引用 TOP

今季踢得算唔錯

回覆 引用 TOP

其實不嬲隊波對住密集防守既球隊都好難靠組織做到攻勢,通常都係期望有死球打開記錄,就好似之前對水晶宮重踢得辛苦過對阿仙奴,肥普變陣慢係一個問題,不過冇乜球員好換都係球隊問題,今場踢得差又唔只W2一個既,希望可以以買D唔同類型球員返黎,等肥普無論戰術或者用人都可以多D變化,不過起球場再加我地比既人工好難有好多選擇

回覆 引用 TOP

成場波都怪怪地
1 唔多利用兩邊 少轉向 少比波獲加 佢有球波直線比son son橫傳大力臣 都好好
2 雲耶馬成日比埋啲濕9直線 10次9次都比人截到
3中場做唔到攔截 相反kane 大力臣得 一囿i就比人拍甩 其實我有d覺得球証尺度唔一致 西咸成日撞埋來 但好少吹罰
4艾特維特又好似唔夠專心 希望唔好係因為合約問題搞成咁啦

場波咁踢 輸都合理

自古英雄多好色,未必好色盡英雄;我雖並非英雄漢,惟有好色似英雄
[quote]原帖由 七匹狼 於 2017-5-6 12:35 PM 發表

成場波都怪怪地
1 唔多利用兩邊 少轉向 少比波獲加 佢有球波直線比son son橫傳大力臣 都好好
3中場做唔到攔截 相反kane 大力臣得 一囿i就比人拍甩 其實我有d ... [/quote
a4 好似爭左少少, 有幾下都差d 搞到失波.

Kane, erikson 囿i都控唔得好好, 就好難組識到攻勢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七匹狼 於 2017-5-6 12:35 PM 發表

成場波都怪怪地
3中場做唔到攔截 相反kane 大力臣得 一攞波就比人拍甩 其實我有d ...
toby下半場有球喺自己禁區失咗個波差啲輸2:0,連佢都犯埋呢啲錯

熱門搜尋: 激光去斑 假髮 保濕面霜 beauty 飄眉 暗瘡 減肚腩
最喜愛球隊: 熱刺(Since 1987), 國際米蘭(Since 1989), 金州勇士(Since 1994)

服役中: Samsung Note 8 , iPhone 8 , iPad Pro 10.5 , The New Surface Pro , Sony WM1A , InEar PP8

回覆 引用 TOP

應該會有人走

熱門搜尋: 物業按揭 insurance company 債券

回覆 引用 TOP

有冇師兄打算去睇熱刺對傑志?

熱門搜尋: 物業按揭 insurance company 債券 保險 外匯 基金 人民幣定期

其實昨晚都0唔算特別差,打波有時就係咁,好似撞鬼咁點到唔入,畀心機攞多一分肯定第二位吧

菜鳥都有高飛日!

回覆 引用 TOP

報到先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Carson35 於 2017-5-6 01:23 PM 發表

何時踢? 大球場? 我想旺角場氣氛好D

熱門搜尋: 兒童傢俬 通渠 漏水 service apartments 裝修設計
引用:
原帖由 Carson35 於 2017-5-6 01:23 PM 發表

here

但傳青年軍居多

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。