註冊 登入

[英超] COYS 熱刺討論區<9>

本主題由 隨風飄逝 於 2017-8-15 01:34 PM 設置高亮
出爐港超聯盟主傑志今午公佈,英超勁旅熱刺本月26日在香港大球場與傑志進行表演賽,而賽事門票周三公佈發售,票價分680元、480元、330元及180元﹝特惠票﹞。賽事所有收益將全數撥歸傑志慈善基金,作為傑志賽馬會中心發展之用;賽事亦是香港回歸20年的慶祝活動之一。

回覆 引用 TOP

應該得2萬人左右 頂盡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EIEIO@EIEIO 於 2017-5-8 10:58 AM 發表

何時踢? 大球場? 我想旺角場氣氛好D
https://m.mingpao.com/ins/instan ... 00006/1494236886260

回覆 引用 TOP

我會去睇,但先問准公司調班先,否則不敢買票

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Carson35 於 2017-5-6 01:23 PM 發表

有冇師兄打算去睇熱刺對傑志?
me

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七匹狼 於 2017-5-6 12:35 PM 發表

成場波都怪怪地
1 唔多利用兩邊 少轉向 少比波獲加 佢有球波直線比son son橫傳大力臣 都好好
2 雲耶馬成日比埋啲濕9直線 10次9次都比人截到
3中場做唔到攔截 相反kane 大力臣得 一攞波就比人拍甩 其實我有d ...
雲耶馬呢場搶波踢,搶艾歷臣嘅job,我好不滿意,贊臣換佢,我極贊成,都唔知係唔係非洲佬易比人收買?希望唔係。佢負責掃波,但往往有波就派牌,喧賓奪主,呢場我好對佢好反感。

回覆 引用 TOP

其實,喺啲重要嘅賽事,對球員嘅表現,真係要嚴謹啲,因為外面引誘力太大,如果演出同平時唔同,會令人敏感,鬼佬主將好難比人收買,但非洲佬就難講,大家都知,非洲幾窮啦!

回覆 引用 TOP

睇近日新聞先知原來干地都係口水佬黎 成日玩心戰
太陽報又唔知係咪收左錢係咁話toby同Walker要走

唔係個個都好似肥普咁有個句講個句

引用:
原帖由 billy00201 於 2017-5-8 09:08 PM 發表

唔係個個都好似肥普咁有個句講個句
好少人好似佢咁做好自己先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方丈4424 於 2017-5-8 09:04 PM 發表

睇近日新聞先知原來干地都係口水佬黎 成日玩心戰
太陽報又唔知係咪收左錢係咁話toby同Walker要走
如果講心理戰,肥普都成日玩,成日叫車仔唔好失分,我就追到你之類

回覆 引用 TOP

唔係好想慶祝香港淪陷廿週年

但熱刺又要睇

可能買最平個種算了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waing915 於 2017-5-8 12:37 PM 發表

here

但傳青年軍居多
我都估唔會出多正選踢啦

回覆 引用 TOP

可惜,我公司無人同我對調工作時間,無法睇到8:00開場嘅表演賽,希望各位如果去睇,有個滿意嘅晚上!

回覆 引用 TOP

報到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。