註冊 登入

無去台灣2年,食番夠本之旅

多謝分享,bookmark你個post先xp

準備去
有冇好介紹
住那區方便吃及夜市及夜浦

引用:
原帖由 pt1997 於 2017-5-29 11:27 PM 發表

我覺得派克比較好,但不同分店有分別,最好個兩間已經無咗,而家唔知點算
非常同意C兄講法,不同分店是有分別,因之後再食是在寧夏夜市見到,但師大那分店出色好多,唔知有無C兄都試過呢!thanks

引用:
原帖由 wongmiranda 於 2017-5-30 12:52 AM 發表

多謝分享,bookmark你個post先xp
多謝支持!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2017-5-30 01:12 AM 發表

準備去
有冇好介紹
住那區方便吃及夜市及夜浦
熱鬧,易揾食當然是西門町啦!

講番之前在討論區見到大安較清靜,所以我們都選了住大安區先,酒店房都滿意!

附件

2017-5-30 01:34 AM

講開食炸雞,呢間水準算穩定!

附件

2017-5-30 01:39 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lkpcop88 於 2017-5-30 01:29 AM 發表

熱鬧,易揾食當然是西門町啦!
但西門町的酒店會否貴些
因大部份時間是在外面
晚上也夜浦去bar
住的反而可以經濟些

在大安期間,其中一天的早加午餐就去了女友揾到這間有牛扒早餐食啦!正!

附件

2017-5-30 01:43 AM

套餐當然仲有多士和咖啡啦,無影到,價錢合理,環境又ok , 女友呢次做到嘢!讚!

引用:
原帖由 lkpcop88 於 2017-5-30 01:48 AM 發表

套餐當然仲有多士和咖啡啦,無影到,價錢合理,環境又ok , 女友呢次做到嘢!讚!
看見樓主每一餐都好有特色,就連早餐都食得咁專貴,系咪駛左好多$?

多謝分享

引用:
原帖由 19372046 於 2017-5-30 09:09 AM 發表

看見樓主每一餐都好有特色,就連早餐都食得咁專貴,系咪駛左好多$?
C兄,不要笑我,因和女友約定了是食番夠本之旅,大家都有做功課,又試新店又會食番d舊相好,呢個牛扒早餐價錢都合理傢,如去開都可試鵅I

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ning2015 於 2017-5-30 09:56 AM 發表

謝謝分享
多謝支持!

熱門搜尋: 私人貸款 銀行估價 恆生旅遊保險 信用卡迎新禮品 二按 醫療保險 期指

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。