註冊 登入

[中超] 中國足球討論區2

本主題由 kim_12346 於 2017-6-5 09:47 PM 設置高亮

中國足球討論區2 E-mail 此主題給朋友

舊post關貼!小弟開新post過下樓主癮!大家繼續討論!

熱門搜尋: 身體檢查 ring 西裝訂造 新娘化妝

回覆 引用 TOP

尋日亞冠真係好睇又多話題

1.蘇寧後防低級錯誤+自己主場門柱都唔幫忙!亞冠止步-----崔龍洙究竟保唔保到帥位

2.上港攻擊力強大!浩克真係太屈機!

3.紅鑽濟州個場!大打出手!泡菜仔真係輸波又輸品!不過講開講!浦和自己主場都被人追打!D球員未免太冇guts!其實幾難睇下!

說甚麼妝正濃,粉正香,如何兩鬢又成霜!甚荒唐,到頭來都是為他人作嫁衣裳!
http://b205.photo.store.qq.com/psu?/07d886df-a18a-4e08-8c17-e5e698decd11/k7KPxVaNwlSSEM6IdKS9cfi31126Gy9OIIkszljzjJQ!/b/YUiwNnoQhAAAYvUmOHoxgQAA
幾好,中超應該有個專門討論post

回覆 引用 TOP

恆大同蘇寧好明显兩個打法,蘇寧采用全員強攻全員退守,恆大采用拖慢節奏,控球慢慢推進,搵對方漏洞一擊即中方式,如果蘇寧後防唔系失誤,太大意,呢場波應該佢贏

引用:
原帖由 異域冰凍的白襪 於 2017-6-1 09:00 AM 發表

恆大同蘇寧好明显兩個打法,蘇寧采用全員強攻全員退守,恆大采用拖慢節奏,控球慢慢推進,搵對方漏洞一擊即中方式,如果蘇寧後防唔系失誤,太大意,呢場波應該佢贏
琱j呢種打法!隨住骨幹球員逐漸老去!都唔知可以打多幾年!打中超仲好D!未來一兩年打亞冠我就唔睇好!

熱門搜尋: 婚紗晚裝 online shopping 帆布袋 韓國女裝 情侶戒指
說甚麼妝正濃,粉正香,如何兩鬢又成霜!甚荒唐,到頭來都是為他人作嫁衣裳!
http://b205.photo.store.qq.com/psu?/07d886df-a18a-4e08-8c17-e5e698decd11/k7KPxVaNwlSSEM6IdKS9cfi31126Gy9OIIkszljzjJQ!/b/YUiwNnoQhAAAYvUmOHoxgQAA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 06:43 發表

1.蘇寧後防低級錯誤+自己主場門柱都唔幫忙!亞冠止步-----崔龍洙究竟保唔保到帥位

3.紅鑽濟州個場!大打出手!泡菜仔真係輸波又輸品!不過講開講!浦 ...
球員參與打斗必然會被重罰停賽,浦和球員唔還手是高球商表現。

上港入8強後可上韋世豪。

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2017-6-1 11:12 AM 發表

球員參與打斗必然會被重罰停賽,浦和球員唔還手是高球商表現。
呢個我明白!但有時候除鬫瓞{球賽!都要講下腰骨!有D尊嚴先得!浦和個槙木智章!俾成班泡菜仔追住打!跑髐j半個球場!居然冇隊友幫拖!唔係話要出手打!推開下都好掛!槙木居然搞到要自己跑返更衣室躲避!主場遽{!有失顏面啦!

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 12:11 PM 發表

呢個我明白!但有時候除咗考慮球賽!都要講下腰骨!有D尊嚴先得㗎!浦和個槙木智章!俾成班泡菜仔追住打!跑咗大半個球場!居然冇隊友幫拖!唔係話要出手打!推開下都好掛!槙木居然搞到要自己跑返更衣室躲避!主場嚟喎!有失 ...
不過又講真嗰句,㗎仔一向都唔會話出現打交,暴力場面嘅。

至於直跑回球場,我睇返片,見泡菜佬好多都失控了,隊友如果話幫拖,隨時又越幫越忙,可能真係會更失控。

而家,泡菜佬只得個追,打唔到人囉

熱門搜尋: 浸大持續進修學院 上門補習 ielts

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 12:11 發表

呢個我明白!但有時候除咗考慮球賽!都要講下腰骨!有D尊嚴先得㗎!浦和個槙木智章!俾成班泡菜仔追住打!跑咗大半個球場!居然冇隊友幫拖!唔係話要出手打!推開下都好掛!槙木居然搞到要自己跑返更衣室躲避!主場嚟喎!有失 ...
球場保安都有責任,今次保安人手明顯不足。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 06:43 AM 發表

3.紅鑽濟州個場!大打出手!泡菜仔真係輸波又輸品!不過講開講!浦 ...
多謝垃圾業餘球證廖國文

國際足球,只支持巴西國家隊
歐洲足球,只支持意大利國家隊
亞洲足球,只支持中華人民共和國足球隊
香港足球,只支持南華體育會足球隊

http://n2.hk/d/attachments/day_140117/20140117_84a3cb3cfdb87ff97174vWOZGhDgleL8.gif

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 06:43 AM 發表

濟州聯玩陰毛,想利用打交拖浦和落水,受到足協處罰,反正都出唔到線

回覆 引用 TOP

6 月6 亞冠 8 強抽籤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 12:11 PM 發表

其實點解最尾個個韓仔追住佢來嘈?搞到要跑入更衣室

熱門搜尋: 女傭 保溫袋 漏水 地產公司 按揭 洗碗
引用:
原帖由 king5132 於 2017-6-1 04:39 PM 發表

其實點解最尾個個韓仔追住佢來嘈?搞到要跑入更衣室
泡菜仔教練單方面話佢贏波之後,走去韓方替補席慶祝挑釁喎!真相係點就唔太清楚!我就唔多信泡菜仔!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。