註冊 登入

[中超] 中國足球討論區2

本主題由 kim_12346 於 2017-6-5 09:47 PM 設置高亮
其實有不少南韓球員在日職搵食。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 06:43 AM 發表

尋日亞冠真係好睇又多話題

1.蘇寧後防低級錯誤+自己主場門柱都唔幫忙!亞冠止步-----崔龍洙究竟保唔保到帥位

2.上港攻擊力強大!浩克真係太屈機!

3.紅鑽濟州個場!大打出手!泡菜仔真係輸波又輸品!不過講開講!浦 ...

引用:
原帖由 震十方 於 2017-6-1 05:48 PM 發表

教練壓力好大

引用:
原帖由 異域冰凍的白襪 於 2017-6-1 06:18 PM 發表

教練壓力好大
球隊成績差!係邊度都一樣,鹿島教練亦俾炒左啦!

引用:
原帖由 震十方 於 2017-6-1 06:20 PM 發表

球隊成績差!係邊度都一樣,鹿島教練亦俾炒左啦!
我感覺中超係郁D就炒教練!情況比其他地區聯賽嚴重並頻繁!一半賽程未打完!炒李章洙.黎兵.崔龍洙!褽繵磞w何塞!天津帕捷高應該都凶多吉少!

熱門搜尋: 情侶戒指 生bb 粉底
說甚麼妝正濃,粉正香,如何兩鬢又成霜!甚荒唐,到頭來都是為他人作嫁衣裳!
http://b205.photo.store.qq.com/psu?/07d886df-a18a-4e08-8c17-e5e698decd11/k7KPxVaNwlSSEM6IdKS9cfi31126Gy9OIIkszljzjJQ!/b/YUiwNnoQhAAAYvUmOHoxgQAA
為何中乙沒有外援?
中丙
中乙
中甲
中超
一年班費大約多少人民幣.

國際足球,只支持巴西國家隊
歐洲足球,只支持意大利國家隊
亞洲足球,只支持中華人民共和國足球隊
香港足球,只支持南華體育會足球隊

http://n2.hk/d/attachments/day_140117/20140117_84a3cb3cfdb87ff97174vWOZGhDgleL8.gif

回覆 引用 TOP

上網睇中乙球隊也有美女啦啦隊助慶,但好少球迷.但用既運動場就好大好靚.

國際足球,只支持巴西國家隊
歐洲足球,只支持意大利國家隊
亞洲足球,只支持中華人民共和國足球隊
香港足球,只支持南華體育會足球隊

http://n2.hk/d/attachments/day_140117/20140117_84a3cb3cfdb87ff97174vWOZGhDgleL8.gif
引用:
原帖由 愛自由戰士 於 2017-6-1 08:08 PM 發表

上網睇中乙球隊也有美女啦啦隊助慶,但好少球迷.但用既運動場就好大好靚.
如有空可去深圳寶體看中乙

回覆 引用 TOP

有無中超中甲敢用石井正忠?

熱門搜尋: 眼霜 激光去斑 美容 醫學美容 collagen

回覆 引用 TOP

崔龍洙辭去江蘇蘇寧易購主帥一職。未知張老闆是否已談好新帥才答應呢?

現在中超的環境,五外援中,只能上其三,本來已經是很惹人討厭的限制,上週足協又宣佈打擊球市雙辣招,上U23的數字要與外援上場數字掛勾,買新球員除了支付轉會費外,又要支付同額金錢來孝敬足協,變相限制了買內外援。中超本來是足球第三世界聯賽,還有這麼多限制,除了像大菲將軍這類走投無路的過氣老帥外,還有誰肯來浪費時間?

熱門搜尋: 洗頭水 脫髮問題 增髮 髮尾油

附件

2017-6-1 09:11 PM

引用:
原帖由 三重山 於 2017-6-1 07:17 PM 發表

我感覺中超係郁D就炒教練!情況比其他地區聯賽嚴重並頻繁!一半賽程未打完!炒李章洙.黎兵.崔龍洙!嚟緊國安何塞!天津帕捷高應該都凶多吉少!
係,一輸幾場就話要炒人,咁仲邊有人會有興趣嚟教啫。呀崔龍珠都係上季先接手,唔夠一年就走人了,咁對球隊球員都不是好事。

英超,皇馬已經出名沒有耐性的,中超炒人仲快過人哋

熱門搜尋: 眼霜 激光去斑 美容 醫學美容
引用:
原帖由 bthk2008 於 2017-6-1 10:41 PM 發表

係,一輸幾場就話要炒人,咁仲邊有人會有興趣嚟教啫。呀崔龍珠都係上季先接手,唔夠一年就走人了,咁對球隊球員都不是好事。

英超,皇馬已經出名沒有耐性的,中超炒人仲快過人哋
我睇你唔好麻木吹英超,英超上屆冠軍李斯特城教頭拉雲拿尼難道唔係被炒?車仔個摩連奴季初帶隊成績差,難道唔係被炒?曼聯教頭雲高爾唔係因為成績差被炒,曼城教頭帕歷堅尼難道唔係因為成績差被炒,至去左華夏幸福,就話如皇馬 賽季過三分之一 球隊成績只得包尾二三 ,要護級,我唔信施丹唔會被炒!

引用:
原帖由 獅子男 於 2017-6-1 09:11 PM 發表

崔龍洙辭去江蘇蘇寧易購主帥一職。未知張老闆是否已談好新帥才答應呢?

現在中超的環境,五外援中,只能上其三,本來已經是很惹人討厭的限制,上週足協又宣佈打擊球市雙辣招,上U23的數字要與外援上場數字掛勾,買 ...
帕歷堅尼走頭唔路?保亞斯走頭沒路?真係幾搞笑!

引用:
原帖由 震十方 於 2017-6-1 11:02 PM 發表

我睇你唔好麻木吹英超,英超上屆冠軍李斯特城教頭拉雲拿尼難道唔係被炒?車仔個摩連奴季初帶隊成績差,難道唔係被炒?曼聯教頭希丁克唔係因為成績差被炒,曼城教頭帕歷堅尼難道唔係因為成績差被炒,至去左華夏幸福, ...
李城個領隊係雲尼亞里呀,教了一季加大半季。

車仔嘅摩佬教了2季多先炒。

曼聯個方仗係雲高爾呀,都係2季。

我意思就係話,英超已經出名快炒領隊了,一冇成績就炒,但都有一季再多D 嘅,但中超就更加快炒教頭,我就覺得太快唔健康啫

熱門搜尋: 鋁窗工程 家居保險 裝修設計 空氣清新機 保溫袋 漏水
引用:
原帖由 bthk2008 於 2017-6-1 11:13 PM 發表

李城個領隊係雲尼亞里呀,教了一季加大半季。

車仔嘅摩佬教了2季多先炒。

曼聯個方仗係雲高爾呀,都係2季。

我意思就係話,英超已經出名快炒領隊了,一冇成績就炒,但都有一季再多D 嘅,但中超就更加 ...
我認同!其實比賽勝負呢家狫翮茤P期!有時候堅持下!點都會入正軌!十零場就判個教練死刑!真係一種浪費!都係個句!代罪羔羊!

題外話,李斯特城班球員!當日係有計劃整走雲尼亞里!真係一班狼心狗肺!

說甚麼妝正濃,粉正香,如何兩鬢又成霜!甚荒唐,到頭來都是為他人作嫁衣裳!
http://b205.photo.store.qq.com/psu?/07d886df-a18a-4e08-8c17-e5e698decd11/k7KPxVaNwlSSEM6IdKS9cfi31126Gy9OIIkszljzjJQ!/b/YUiwNnoQhAAAYvUmOHoxgQAA

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。