註冊 登入

[🏠Yeah!] 淫賤真的不能移嗎?💑

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-12 08:21 PM 發表

我頭先同佢換衫望到,

變咗"乾鲍"!
病到咁...你仲想佢有多於水份出?

熱門搜尋: 情侶戒指 眼部護理 身體檢查
引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-12 08:24 PM 發表

病到咁...你仲想佢有多於水份出?
慢慢滋潤返佢!

回覆 引用 TOP

頭先醫院佢個locker,

得返個 bra,條底底

唔知死咗去邊!

又趕住姻躉隻磻哄I

於是照著條面褲算!

回覆 引用 TOP

我宜家好撚辛苦,

望住個籮聞住浸味!

也屌不得!

見佢睏返自己床好冧!

又唔舍得叫醒佢!

好彩仲有上香討令我分下心!

我咻h咗個枕頭隔住中間,

可惜我哋慣了裸睡!

古時隔碗水....現代隔枕頭.....而家我梨邊無風無雨....聽朝準時起身番工...

熱門搜尋: 雙眼皮手術 soak off gel 吊線雙眼皮 make up plastic surgery lipstick 整容
今晨新聞版的大家,都批得那名"跟入屋強暴的疑犯"好狠。

究竟,"好色"等同擁有"強暴"的傾向嗎?  

個人簽名: 黃金工程 (256 字節以內)
引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-12 08:36 PM 發表

我宜家好撚辛苦,

望住個籮聞住浸味!

也屌不得!

見佢睏返自己床好冧!

又唔舍得叫醒佢!

好彩仲有上香討令我分下心!

我咻h咗個枕頭隔住中間,

可惜我哋慣了裸睡!
唔知係咪真,想查問一下:

女方因吸入了男方的菌而入院?

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-6-12 09:33 PM 發表

唔同....好色有好多種....我就祗系昅女走光...眼看手勿動個種....

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-12 08:17 PM 發表

屌...剛剛想睇下三仔先訓...點知見到有人將香港垃圾會議員聲帶放上去搞到我起唔到頭正仆街
睇四仔冇格仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-12 08:22 PM 發表

我都好興幸自己無咩大病要入醫院....
好似坐監咁,   睏唔安,  食唔樂!  

佢宜家自己沖涼,  等佢自己慢慢學返自理 !

一陣淥個麵一齊食,  食埋抗生素就睏覺………

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-12 09:18 PM 發表

古時隔碗水....現代隔枕頭.....而家我梨邊無風無雨....聽朝準時起身番工...
聽日天氣唔好!

如果又困住我哋兩個喺屋企,   一定出事!  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-12 09:41 PM 發表

唔同....好色有好多種....我就祗系昅女走光...眼看手勿動個種....
公眾市民和陪審團,懂不懂得這樣區分?

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-6-12 09:33 PM 發表

只是天性,  你睇馬騮山啲馬騮咪又係一隻疊住一隻 !

天性就是見到囡囡便會扯旗 !

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-12 10:10 PM 發表

只是天性,  你睇馬騮山啲馬騮咪又係一隻疊住一隻 !

天性就是見到囡囡便會扯旗 !
就係人類認為馬騮會襲擊人類

(未去過馬騮山)

當一個疑犯由跟蹤繼而偷拍,疑犯如何向法官和審判團解釋,不會作出進一步行動?

熱門搜尋: 信用卡迎新禮物2014 財務公司 私人貨款 信用卡迎新禮品 人民幣定期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-6-12 09:35 PM 發表

唔知係咪真,想查問一下:

女方因吸入了男方的菌而入院?
係女方在月事期間仍同男方有頻繁接觸 !

由於男方副鳩污糟,  隊晒啲細菌入去女方度 !

導致女方入面發炎,  細菌入血,  發高燒唔退 !

結果住了兩星期多ICU,  約一星期普過病房 !

本來應該,  再穩陣啲住多幾個禮拜先出得,

但怕囡囡因留院太耐影響情緒繼而影響病情,

所以醫生特准提早出院返家休養 !

但首要應承、 生活要檢點,   唔係又要入過院,  

得意嘅囡囡今朝聽到醫生咁講,   即刻攬住我,

驚又要再入院,   其實困咗佢呢個月、 都驚佢會傻!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。