註冊 登入

[👶👶!] 淫賤真的不能移嗎💏🍼👪?

俾條腸仔佢食可以嗎?

囡囡真係慘…...
😻http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26710067👧
引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-8 06:02 PM 發表

有時會咸濕到悶!

睇J圖

睇av

睇《拘束椅子》

睇學生妹

睇囡囡……
睇六十路睇男人睇動物囉

引用:
原帖由 eastkee 於 2017-6-13 11:53 AM 發表

睇六十路睇男人睇動物囉
前兩者真係不敢恭維了!

講真睇動物有時也會有反應!

好似宜家咁,我哋兩隻動物,

又光脫脫咁生活了,睇怕我好

快忍唔住要開波了!

囡囡真係慘…...
😻http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26710067👧

回覆 引用 TOP

囡囡真係得意,
係心口細少少,
其他嘢都好滿意!

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-13 03:01 PM 發表

囡囡真係得意,
係心口細少少,
其他嘢都好滿意!
我懷疑囡囡仲咸濕過我!

佢暗示佢想要……

我用醫院嚇佢,

我哋今日錫過咀咀!

熱門搜尋: 防脫髮洗頭水 髮型 頭髮護理 甩頭髮 洗頭水
囡囡真係慘…...

回覆 引用 TOP

始女夫復何求

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-13 06:08 PM 發表

始女夫復何求
陣間都係攬吓算啦!

成日想伸隻手埋嚟 chok 我!

反而我忍住連佢patpat都冇摸呀!

不過佢哄個頭埋嚟想錫,  

如果連咁都推開佢,  åˆå¥½ä¼¼å””係幾好!

宜家早午晚每次食四粒藥!

要食哂食到七月尾!

熱門搜尋: 雙眼皮手術 豐胸 韓國護膚品 化妝品 保濕產品推介 cosmetic

回覆 引用 TOP

仲有個幾月藥.....比我實食到死左算....洗唔洗定期番去度下細菌量?

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-13 08:17 PM 發表

仲有個幾月藥.....比我實食到死左算....洗唔洗定期番去度下細菌量?
七月頭要返去抽血驗 ! 七月中覆診 !

宜家每日要量住體温,   å¦‚果突然又發返燒,

就可能啲菌又惡返起嚟,  å’å°±åˆè¦å…¥è¿”院了!

宜家見佢冇乜異樣,  ä»²æˆæ—¥R自己下面,  å”‰ï¼

希望佢唔好因為怕入返院,  æœ‰äº‹æœ‰å””舒服都唔出聲就得啦!

回覆 引用 TOP

剛剛食了藥,  ä¹–乖入房睏覺 !

俾著以前,  æŽ›ä½é¼“抱佢入房啦!

熱門搜尋: 美容課程 make up 面霜 收毛孔 美白精華 骨膠原 粉刺

回覆 引用 TOP

囡囡剝光豬睡姿!

囡囡真係慘…...

回覆 引用 TOP

落雨小心冷親....幫佢加多張被啦

熱門搜尋: interior design 空氣清新機 通渠 洗碗
引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-14 07:35 AM 發表

落雨小心冷親....幫佢加多張被啦
佢宜家睇落同以前一樣!

我可以試下水嗎?!

《搬返過嚟呢邊post,我同囡囡點相識》

首先你要肯定目標是較孤僻,

冇乜同伴同學甚至男友!

咁上下時間多次去捕住出沒附近,

有次我見佢似係心事重重,  

成日用手掩面, 似係想要一樣嘢咁,  

我見時機成熟, 大膽上前哄佢,  

原來佢話日日返學都用好長

交通車程船程,  ä½¢æ¯”較內向,怕醜,

怕表達自己,  æœ¬ä¾†åœ¨æœ‰å¹¾å€‹å¹¾å¥½çš„

女同學仔一齊玩埋,   ä½†é»žçŸ¥é£›ç”©å’—ä½¢

在沙田第一城合租咗個單位冇預佢!

之後開始好多嘢又唔侵佢玩!  é‚Šç·£åŒ–ä½¢,  

我見佢眼濕濕真情剖白, 唔似老作,  

又覺得佢好可憐!  æˆ‘大膽開口,   

邀請咗佢上我屋企,   ä½¢äº¦æ˜Žç™½ä¸–上是冇

免費午餐的,  æ–¼æ˜¯å°±æ˜¯é€™æ¨£é–‹å§‹å’—我

同囡囡的淫亂同居生活了

唔係講笑!  æ­è¨•çœŸä¿‚要大膽啲開口!

可能佢講得仲多過你,   ä¸€ç™¼ä¸å¯æ”¶æ‹¾!

同囡囡生活咗一排,

之後佢再透露多啲,

佢是成長於單親家庭,

爸爸在她小學時已死了

但阿媽好快又有第二春

囡囡好憎後父,  è¦ºå¾—ä½¢

破壞咗佢原來幸福家庭!

我唔知條友有冇藉住後父

之名曾經搞過 / 想搞囡囡,

亦唔知條友有冇真係同佢

阿媽正式結婚定就咁住埋?

但囡囡話,  çˆ¸çˆ¸æ­»å’—冇耐!

媽媽個肚好快又漲大咗啦!

是囡囡同母異父的妹妹,

宜家讀緊中學 !

æç¤º:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。