註冊 登入

[嗚嗚嗚!] 淫賤真的不能移嗎?

俾條腸仔佢食可以嗎?

🎉🎊🎆🎇🎊🎆🎇🎉🎊🎇🎆🎉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-8 06:02 PM 發表

有時會咸濕到悶!

睇J圖

睇av

睇《拘束椅子》

睇學生妹

睇囡囡……
睇六十路睇男人睇動物囉

引用:
原帖由 eastkee 於 2017-6-13 11:53 AM 發表

睇六十路睇男人睇動物囉
前兩者真係不敢恭維了!

講真睇動物有時也會有反應!

好似宜家咁,我哋兩隻動物,

又光脫脫咁生活了,睇怕我好

快忍唔住要開波了!

回覆 引用 TOP

囡囡真係得意,
係心口細少少,
其他嘢都好滿意!

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-13 03:01 PM 發表

囡囡真係得意,
係心口細少少,
其他嘢都好滿意!
我懷疑囡囡仲咸濕過我!

佢暗示佢想要……

我用醫院嚇佢,

我哋今日錫過咀咀!

熱門搜尋: 兒童傢俬 bb 產前講座 媽媽會 母乳 嬰兒用品 親子活動

回覆 引用 TOP

始女夫復何求

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-13 06:08 PM 發表

始女夫復何求
陣間都係攬吓算啦!

成日想伸隻手埋嚟 chok 我!

反而我忍住連佢patpat都冇摸呀!

不過佢哄個頭埋嚟想錫,  

如果連咁都推開佢,  又好似唔係幾好!

宜家早午晚每次食四粒藥!

要食哂食到七月尾!

回覆 引用 TOP

仲有個幾月藥.....比我實食到死左算....洗唔洗定期番去度下細菌量?

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-13 08:17 PM 發表

仲有個幾月藥.....比我實食到死左算....洗唔洗定期番去度下細菌量?
七月頭要返去抽血驗 ! 七月中覆診 !

宜家每日要量住體温,   如果突然又發返燒,

就可能啲菌又惡返起嚟,  咁就又要入返院了!

宜家見佢冇乜異樣,  仲成日R自己下面,  唉!

希望佢唔好因為怕入返院,  有事有唔舒服都唔出聲就得啦!

熱門搜尋: 兒童傢俬 bb 產前講座 媽媽會

回覆 引用 TOP

剛剛食了藥,  乖乖入房睏覺 !

俾著以前,  掛住鼓抱佢入房啦!

回覆 引用 TOP

囡囡剝光豬睡姿!

回覆 引用 TOP

落雨小心冷親....幫佢加多張被啦

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-14 07:35 AM 發表

落雨小心冷親....幫佢加多張被啦
佢宜家睇落同以前一樣!

我可以試下水嗎?!

《搬返過嚟呢邊post,我同囡囡點相識》

首先你要肯定目標是較孤僻,

冇乜同伴同學甚至男友!

咁上下時間多次去捕住出沒附近,

有次我見佢似係心事重重,  

成日用手掩面, 似係想要一樣嘢咁,  

我見時機成熟, 大膽上前哄佢,  

原來佢話日日返學都用好長

交通車程船程,  佢比較內向,怕醜,

怕表達自己,  本來在有幾個幾好的

女同學仔一齊玩埋,   但點知飛甩咗佢

在沙田第一城合租咗個單位冇預佢!

之後開始好多嘢又唔侵佢玩!  邊緣化佢,  

我見佢眼濕濕真情剖白, 唔似老作,  

又覺得佢好可憐!  我大膽開口,   

邀請咗佢上我屋企,   佢亦明白世上是冇

免費午餐的,  於是就是這樣開始咗我

同囡囡的淫亂同居生活了

唔係講笑!  搭訕真係要大膽啲開口!

可能佢講得仲多過你,   一發不可收拾!

回覆 引用 TOP

同囡囡生活咗一排,

之後佢再透露多啲,

佢是成長於單親家庭,

爸爸在她小學時已死了

但阿媽好快又有第二春

囡囡好憎後父,  覺得佢

破壞咗佢原來幸福家庭!

我唔知條友有冇藉住後父

之名曾經搞過 / 想搞囡囡,

亦唔知條友有冇真係同佢

阿媽正式結婚定就咁住埋?

但囡囡話,  爸爸死咗冇耐!

媽媽個肚好快又漲大咗啦!

是囡囡同母異父的妹妹,

宜家讀緊中學 !

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。