註冊 登入

露天大排檔v20-越吹水越快樂

引用:
原帖由 大林林 於 2017-6-14 07:49 PM 發表

原來我D分已經爬過蛋花
我金幣都多過你個分

自唱歌213首:
黃色大門,Take It,小城大事,鄭秀文18首串燒,活著viva,我就是這樣,雙冠軍,哭泣遊戲,活著為求甚麼,另眼相看,談感情,叫,續集,一面之緣,手掌心,禁色,女皇,流淚眼望流淚眼,四面楚歌,玩家,不可告人,一個都不能少,最好時光,搜神記,笑中有淚

引用:
原帖由 eggryan 於 2017-6-14 07:51 PM 發表

咁勁
眠光睡濕

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garfield_cat 於 2017-6-14 07:52 PM 發表

我金幣都多過你個分
都未厄過金幣

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 大林林 於 2017-6-14 07:54 PM 發表

都未厄過金幣
言下之意, 即係你成日呃分

自唱歌213首:
黃色大門,Take It,小城大事,鄭秀文18首串燒,活著viva,我就是這樣,雙冠軍,哭泣遊戲,活著為求甚麼,另眼相看,談感情,叫,續集,一面之緣,手掌心,禁色,女皇,流淚眼望流淚眼,四面楚歌,玩家,不可告人,一個都不能少,最好時光,搜神記,笑中有淚

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rubylovess 於 2017-6-14 06:33 PM 發表

唔捨得執樓面嘅婆婆
唔捨得同年紀嘅朋友
但又唔想見到鬧人個班人
人生就係咁, 你點享受自己既同時, 總有另一班牛鬼蛇神係度篤口篤鼻。

角色咁黑白分明咪算好囉, 平日扮frd原來背後做事個d仲煩呀

引用:
原帖由 大林林 於 2017-6-14 07:42 PM 發表

星期三十年大計
明日復明日, 變下星星㠭復下星期三

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rubylovess 於 2017-6-14 07:50 PM 發表

唔再返個份工可以每個禮拜返教會
唔返工先每禮拜? 我以為你日日返...

引用:
原帖由 lmc703 於 2017-6-14 08:38 PM 發表

唔返工先每禮拜? 我以為你日日返...
每個禮拜日先開
其實都想休息下 五日都無得訓晏
星期六日就有 今個禮拜要返lu

熱門搜尋: 心理輔導 抑鬱症 過度活躍症 私人補習
引用:
原帖由 rubylovess 於 2017-6-14 08:42 PM 發表

每個禮拜日先開
其實都想休息下 五日都無得訓晏
星期六日就有 今個禮拜要返lu
你要去, 日日都有小組分享啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmc703 於 2017-6-14 08:33 PM 發表

人生就係咁, 你點享受自己既同時, 總有另一班牛鬼蛇神係度篤口篤鼻。

角色咁黑白分明咪算好囉, 平日扮frd原來背後做事個d仲煩呀
一個婆婆成日都搵我傾計
同一個細個我女仔每次搭車都會say hi
唔似同我一齊收銀個兩個阿姐咁 望下佢數錢都唔比望 覺得佢好有問題
另一個係唔係都鬧 又話我呢樣個樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmc703 於 2017-6-14 08:46 PM 發表

你要去, 日日都有小組分享啦。
佢地崇拜完都出去食飯唔會開組

熱門搜尋: 心理輔導 抑鬱症 過度活躍症 私人補習 日文 澳洲留學 nlp
🐱🐱係邊吖

引用:
原帖由 連續笨拙的妹頭 於 2017-6-14 10:15 PM 發表

🐱🐱係邊吖
幾點沖涼?

自唱歌213首:

引用:
原帖由 garfield_cat 於 2017-6-14 10:19 PM 發表

幾點沖涼?
現在去

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。