註冊 登入

高雄大魯閣草衙道

高雄大魯閣草衙道 E-mail 此主題給朋友

高雄大魯閣草衙道很適合一家大小去的地方,位置就在高雄小港機場前一個草衙道捷運站,很多人都會跟我一樣臨走前預兩三個小時去這裡玩。
溫馨提示:小港機場並不是大型國際機場,唔可以一早去check in托運行李。不過大家可以放心。直接去草衙道捷運站,出閘後先到捷運站內的免費寄存行李服務,玩完先咱h機場,得咗!

https://www.youtube.com/watch?v=L6V64dupCKE

曾志偉個仔介紹過

回覆 引用 TOP

thanks for share

回覆 引用 TOP

我上網查過「草衙捷運站」無 locker 寄存行李
係咪搵詢問處 counter 有免費寄存呢??

回覆 引用 TOP

應該唔係起站內,要去商場入面服務台寄存,好似係TWD50/3HRS

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

去過佢入邊既卡丁車場 好正

回覆 引用 TOP

想問下啱唔啱大人玩? 定係小朋友玩意多?

引用:
原帖由 Rolce 於 2017-8-7 04:55 PM 發表

想問下啱唔啱大人玩? 定係小朋友玩意多?
主要小朋友啱玩d,大人都有野玩,以高雄冇咩玩嚟講,呢度算唔錯

熱門搜尋: 汽車保險 債券 物業貸款 旅遊保 二按
便利!些些分享!

熱門搜尋: bb cream make up 豐胸療程 膠原蛋白
引用:
原帖由 樹上回收的山頭 於 2017-8-15 02:29 PM 發表

便利!些些分享!
謝謝支持

熱門搜尋: bb cream make up 豐胸療程 膠原蛋白

回覆 引用 TOP

這地方我去過,唔錯好玩

引用:
原帖由 雨中小小牛 於 2017-9-24 11:39 AM 發表

這地方我去過,唔錯好玩

回覆 引用 TOP

good place to visit

熱門搜尋: 結婚對戒 名牌 情侶戒指 西裝訂造

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hpi1940 於 2017-8-14 07:22 PM 發表

主要小朋友啱玩d,大人都有野玩,以高雄冇咩玩嚟講,呢度算唔錯
高雄冇咩玩?可能係唔啱你玩?定你以為高雄市只係得捷運沿線咁多地方?

我自己去過高雄幾次都未去哂可以喺旅遊網搵到嘅景點:
http://kaohsiung.network.com.tw/mobile/attraction.asp

28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。