註冊 登入

終於知道個鬼婆上司做咩成日發脾氣!

終於知道個鬼婆上司做咩成日發脾氣! E-mail 此主題給朋友

公司空降左個鬼婆上司,佢三日唔埋兩日就好似m到咁,不停ban橋,但係第二日又好似無事咁,今日終於知點解!
原來佢隔日就on diet,唔係食健康d,而係完全唔食野!!!!
一唔食野佢就開始燥底,好似機關槍亂槍射。其實on diet都有好多方法,唔好搵著d細黎搞呀! 都唔知係咪d鬼chill d仲麻鬼煩d!!!

引用:
原帖由 農場理性的賤嘴 於 2017-7-15 02:30 AM 發表

公司空降左個鬼婆上司,佢三日唔埋兩日就好似m到咁,不停ban橋,但係第二日又好似無事咁,今日終於知點解!
原來佢隔日就on diet,唔係食健康d,而係完全唔食野!!!!
一唔食野佢就開始燥底,好似機關槍亂槍射。其 ...
宗教原因還是⋯⋯?

回覆 引用 TOP

成日不食野就發脾氣,痴痴地

搵人餵飽佢啦。

回覆 引用 TOP

送羊入虎口,自動獻身令佢降火。

熱門搜尋: 證婚 婚宴 西裝訂造 結婚

回覆 引用 TOP

咁攪笑

回覆 引用 TOP

同佢講: 試唔試下本地臘腸,天然生曬,零舍唔同

回覆 引用 TOP

你负責操佢米得

回覆 引用 TOP

請佢食腸仔

避風頭,不在 DIET DAY 返工。

熱門搜尋: 陪月員 產前講座 人奶 親子活動 孕婦飲食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2017-7-15 22:46 發表

請佢食腸仔
請佢食十條腸仔

https://youtu.be/Tlkv0iqNl4A

[quote][/quote]

引用:
原帖由 walker11 於 2017-7-16 12:20 AM 發表

請佢食十條腸仔

https://youtu.be/Tlkv0iqNl4A

https://youtu.be/sJGvkSktcVw

熱門搜尋: 信用卡優惠 儲蓄計劃 基金 財務

回覆 引用 TOP

謎底終於解開

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2017-7-15 10:46 PM 發表

請佢食腸仔
你想請佢食?

回覆 引用 TOP

好心啦,on diet就咪鬼喺返工日子,仲搞住啲細,上腦佢係咪肥到咁極端要隔日斷食

回覆 引用 TOP

27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。