註冊 登錄

唔明點解D人天氣咁Q熱都bring rice

唔明點解D人天氣咁Q熱都bring rice E-mail 此主題給朋友

我同你地分色一下,咁佢地話晚上準備定(熱),G後入雪櫃(冷),朝早拿出來,坐車返工(熱),返公司放雪櫃(冷),中午拿出來叮(熱)!問過醫生,D食物不停又冷又熱,細菌會滋生的,不健康的!講完!

樓主又多兩分

回覆 引用 TOP

甘醫生點講你個膠病點醫好啊

回覆 引用 TOP

係對健康唔好, 但各人有各人原因, 唔理得咁多

回覆 引用 TOP

聽落真係唔係幾好

回覆 引用 TOP

冇得bring rice 同冇葡萄食一樣咁葡萄,
哈哈,講完!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2017-7-17 10:51 AM 發表

我同你地分色一下,咁佢地話晚上準備定(熱),G後入雪櫃(冷),朝早拿出來,坐車返工(熱),返公司放雪櫃(冷),中午拿出來叮(熱)!問過醫生,D食物不停又冷又熱,細菌會滋生的,不健康的!講完!
sorry我帶飯壺, 唔需要翻叮

直路狂, 灣路狼
引用:
原帖由 hatakashi 於 2017-7-17 02:34 PM 發表

sorry我帶飯壺, 唔需要翻叮
咁慘?朋友話不熱的,只是暖。不健康的!

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2017-7-17 03:42 PM 發表

咁慘?朋友話不熱的,只是暖。不健康的!
嘿嘿睇你用咩飯壺啦
直路狂, 灣路狼

回覆 引用 TOP

關你膠事.

熱門搜尋: 妊娠紋 baby 嬰兒床 超聲波 kid

回覆 引用 TOP

我的都是保溫飯盒,

http://www.tw9g.com 台灣九購性藥

回覆 引用 TOP

帶飯真係好慘,講完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2017-7-17 10:51 發表

...

你都無謂太著緊,人地鍾意點就點啦!

回覆 引用 TOP

怎麼是分色
Some Some = Handsome

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2017-7-17 10:51 AM 發表

哥仔,咁你嘅主診醫生又點講?

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。