註冊 登入

PK 见果間manager (GP) - 火x滚

next's 出名衰 !

熱門搜尋: bb用品 bb bb奶粉 孕婦奶粉 孕婦飲食

回覆 引用 TOP

所以我哋要share比啲friend知. 唔好再去呢啲仆街公司比佢哋玩!!

回覆 引用 TOP

pls share to...

http://www.discuss.com.hk/viewth ... page=9#pid465420974

many people see this link....

回覆 引用 TOP

謝謝! done 😊💪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lungsam438 於 2017-7-19 11:05 AM 發表

入去见, 斤line manager 一路见, 手机一路響, 唔夠15 mins 話好忙, interview is over.

冇時間就不要請人啦, 真卜街
最那仆街就咁。。。曬時間

回覆 引用 TOP

啱啱有個朋友最近喺裏面做個temp for 3 months 点知返工唔夠三日(其中第二日係打8號風球唔使返工),在第三日差不多臨放工嗰陣時就叫佢第二日唔使返工啦,淨係話佢同D組員唔夾!
點𠃊樣唔夾啊?

最搞笑就係第一日返工足足等左成日都未有電腦用,呢間公司請完人都唔知想請個人幫手做乜,跟住求其打發人走,最慘人哋係預咗同你做三個月簽埋合同架嘛!

呢啲K公司見佢長期請人唔使諗啦!祝佢長期幫襯JobAB囉
不銀知所謂執笠公司!

GP係邊間公司呀?

引用:
原帖由 Banyantree 於 2017-9-17 08:03 PM 發表

啱啱有個朋友最近喺堶掠筏茭emp for 3 months 点知返工唔夠三日(其中第二日係打8號風球唔使返工),在第三日差不多臨放工嗰陣時就叫佢第二日唔使返工啦,淨係話佢同D組員唔夾 ...
最賤就係尼D公司, 好似好有規模, 又話全球有幾多工人, 幾大廠房, 但入便工作亂到9彩, 請人就不尊重人, 低賤企業 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KatyS 於 2017-9-17 10:39 PM 發表

GP係邊間公司呀?
觀塘嗰間 Gxp

引用:
原帖由 Banyantree 於 2017-9-18 04:59 PM 發表

觀塘嗰間 Gxp
not Gap, it is GP (batteries) ?

回覆 引用 TOP

太古嗰間,入面大部份老屎忽,無料扮四條,與時代脱節,一味靠趕走新人去生存!

回覆 引用 TOP

‘下一"站太古果間PK夾硬copy左我    的Design Sketches 但又 跟住无请我,最惨2次面试都要等粒几钟

好鬼心伛甘大间公司要偷人桥抄人野,快D执啦!

回覆 引用 TOP

Gxp, New Tame, Nxxt  全都仆街公司啦

回覆 引用 TOP

28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。