註冊 登入

學生休息室(吹水帖) 2017 年 7 月 24 日

學生休息室(吹水帖) 2017 年 7 月 24 日 E-mail 此主題給朋友

本帖規條:

1.嚴禁無字回覆

2.無意義的回覆一律禁止[尤其是沙發的那類回覆](eg:第1!!!!!!!,到!!!!!!!!!係咩?.....有冇人,我番黎喇,講緊乜呀,好悶呀,d人呢等等)
會以灌水處理

3.帖子內所有圖片(不包括簽名檔)必須以url代碼取代img
一律會被刪改,多次犯的扣分.

4.不得單純講 hi / bye 之類的打招呼或再見的言語,請在其言語後面加回覆

5. 嚴禁單字回覆, (e.g. 嗯, 唷, 好, 係, 哦, 是..........)

6.所有代用字眼一律禁止(e.g:我好
器官......,我個樣好數字...等),一律視為粗言穢語

7. 所有此帖違規一律以扣20分為起點.

帖規會於日後作更大修訂.

這裡版規會放寬,50頁會重開一個

[color=rgb(0,0,255)]
學生版版主公告:
近日, 非常遺憾地, 發現部份參與者回覆出現偏差. 部份參與者明知故犯, 不停地挑戰版規, 帖規尺度等. 他們往往知道自己的回覆不合規定, 部份抱一種測試的心態, 不間斷地挑戰版主的容忍限度. 他們這種態度, 實是版主所不能容忍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:03 PM 發表

GET到D掛~~
get唔到都唔緊要啦~~

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:04 PM 發表

遲D 再跳
真係人生流流長

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:05 PM 發表

你都一樣
有生之年我都會keep住

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:05 PM 發表

無父幹
你靠實力嘛

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:06 PM 發表

諗到未
我冇用所以未諗到

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:06 PM 發表

節極都無
你唔需要節啦

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:07 PM 發表

果酒飲唔飲
都會既,但係都唔會特登買/叫黎飲

引用:
原帖由 爵士仔 於 2017-7-24 10:07 PM 發表

無咁快
都要預習下熱下身架

引用:
原帖由 xyzzzzzzzz 於 2017-7-30 23:01 發表

get唔到都唔緊要啦~~
慢慢講我知

引用:
原帖由 xyzzzzzzzz 於 2017-7-30 23:04 發表

真係人生流流長
最緊要人工俾到

引用:
原帖由 xyzzzzzzzz 於 2017-7-30 23:05 發表

有生之年我都會keep住
KEEP到屎果日

引用:
原帖由 xyzzzzzzzz 於 2017-7-30 23:06 發表

你靠實力嘛
無晒

引用:
原帖由 xyzzzzzzzz 於 2017-7-30 23:07 發表

我冇用所以未諗到
諗左好耐

熱門搜尋: 初生嬰兒 陪月員 孕婦奶粉 bb會 產前講座
引用:
原帖由 xyzzzzzzzz 於 2017-7-30 23:08 發表

你唔需要節啦
唔節無錢

熱門搜尋: 投資 基金 估價物業 樓宇按揭 私人貸款 insurance company
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。