註冊 登入

b字頭H底褲, 我細佬只係著左幾個月, 龜頭果個位穿左幾個大窿!!!

引用:
原帖由 道德能 於 2017-8-27 11:00 PM 發表

你細佬個頭係咪好尖?

回覆 引用 TOP

我細佬個龜頭好正常的, 而係ba d底褲用料差, 又硬又無彈性, 咁我唸我細佬成日扯旗, 咁d料又硬又無彈性, 著著麍黈芩K...

你地唔信就買半打黎試, 保証1年內龜頭位全部穿晒窿..

你係咪成日唔帶bra走黎走去呀,凸得多緊快爛

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2017-9-2 01:54 PM 發表

你係咪成日唔帶bra走黎走去呀,凸得多緊快爛
yiii..乜野呀...我講緊我細佬呀 yii

引用:
原帖由 bananachippy 於 2017-8-27 10:53 PM 發表

圖呢?底褲圖
冇圖真係唔知點爛法
呢到D人成日又要問點點點...又唔肯POST相
樓主...內褲相咋...唔係叫你影你細佬個龜有幾尖

引用:
原帖由 柒能懵懵的阿華 於 2017-9-4 10:42 AM 發表

冇圖真係唔知點爛法
呢到D人成日又要問點點點...又唔肯POST相
樓主...內褲相咋...唔係叫你影你細佬個龜有幾尖
yii 爛左果3條已經掉左啦, 咁恐怖..... 而家佢著緊果幾條係新的, 輪流著, 應該半年內龜頭位又爛晒, 到時唔掉住影左相先

引用:
原帖由 淑女 於 2017-9-4 10:34 AM 發表

yiii..乜野呀...我講緊我細佬呀 yii
咪講你細佬囉,,你誘惑佢咪凸囉,,好正常

熱門搜尋: 增髮 永久脫毛 頭皮 護髮 激光脫毛
引用:
原帖由 淑女 於 2017-9-4 10:56 AM 發表

yii 爛左果3條已經掉左啦, 咁恐怖..... 而家佢著緊果幾條係新的, 輪流著, 應該半年內龜頭位又爛晒, 到時唔掉住影左相先
我估吾關底褲材質事,疑似打J多磨爛

熱門搜尋: 名牌 結婚對戒 不織布袋 online shopping 眼鏡 帆布袋
影你條底褲出黎睇下... 無圖無真相.

熱門搜尋: 醫療保險 信用卡迎新禮品 債券 借錢 保險公司 二按
引用:
原帖由 道德能 於 2017-8-27 11:00 PM 發表

你細佬個頭係咪好尖?
牙籤 ! 咁好易吉穿囉.

熱門搜尋: 坐骨神經痛 乳癌 牙科診所

回覆 引用 TOP

JJ有事,記得睇醫生!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2017-9-4 12:43 PM 發表

咪講你細佬囉,,你誘惑佢咪凸囉,,好正常
yii 冇呀 yiii yi

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bananachippy 於 2017-9-4 01:08 PM 發表

我估吾關底褲材質事,疑似打J多磨爛
唔係呀, 你買1pack黎著鼢N知

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。