註冊 登入

異形選美會3.0🙈(繼續吹水版)💪

引用:
原帖由 Bunnydaddy 於 2017-8-29 11:30 AM 發表

究竟是琶缸中種草,還是草缸中養琶,界線已十分模糊,也分不清楚了。重點是,希望取得一個適合各方的平衡。

仙、琶、鼠、燈、水草混養,缸中的L159已成一個強勢族群,不斷開枝散葉。

本來打算轉換缸景,已取走 ...
每次看到Bunny兄個靚草缸就要練冰心訣
要咁多種魚於草缸混養,無Bunny兄之功力如何有此景況!

熱門搜尋: 嬰兒用品 臍帶血 懷孕須知
鬥細:

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 sng850 於 2017-8-29 01:41 PM 發表

鬥細:
舊相+新相得唔得?😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2017-8-29 01:09 AM 發表

唔要腳毛,要琶得唔得?😂
咁我出住D舊相先啦

兩星期唔夠我已入左10條魚 琴日一換完水又捉左兩條番去 中晒毒 呢獲野要剁手了

熱門搜尋: 鑽石 婚禮 西裝訂造 身體檢查 證婚 結婚 婚宴
引用:
原帖由 mudbody 於 2017-8-29 14:08 發表

咁我出住D舊相先啦

條14變左橙橙地色 , 燈光 ?

引用:
原帖由 開。單 於 2017-8-29 14:08 發表

兩星期唔夠我已入左10條魚 琴日一換完水又捉左兩條番去 中晒毒 呢獲野要剁手了
要再加你入Group嗎

引用:
原帖由 Nanase 於 2017-8-29 02:11 PM 發表

要再加你入Group嗎

可以丫 跟你地學習下 收下資訊

引用:
原帖由 Nanase 於 2017-8-29 02:10 PM 發表

條14變左橙橙地色 , 燈光 ?
係,燈光效果
等佢心情好肯比我影時再影過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunnydaddy 於 2017-8-29 12:35 PM 發表

誰是毒王﹕西毒?
「榮」毒!

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunnydaddy 於 2017-8-29 11:30 AM 發表

究竟是琶缸中種草,還是草缸中養琶,界線已十分模糊,也分不清楚了。重點是,希望取得一個適合各方的平衡。

仙、琶、鼠、燈、水草混養,缸中的L159已成一個強勢族群,不斷開枝散葉。

本來打算轉換缸景,已取走 ...
琶B請問是什麼琶?

熱門搜尋: 腋毛 防脫髮 甩頭髮
引用:
原帖由 lonely-tony 於 2017-8-29 13:20 發表

每次看到Bunny兄個靚草缸就要練冰心訣
要咁多種魚於草缸混養,無Bunny兄之功力如何有此景況!
tony兄太過獎了,這個混養缸已到某個極限,有一點是突破不到的,就是種草皮。缸中有草食性的皇冠科和鬍子科琵琶,加上鼠群整天鑽沙翻泥,另外燈光不夠強,藻類橫行等等,bunnydaddy已無計可施的舉手投降了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開。單 於 2017-8-29 14:18 發表

琶B請問是什麼琶?
是圖中兩種鬍子琵琶的後裔。

附件

琶 06b.jpg (128.36 KB)

2017-8-29 02:34 PM

琶 06b.jpg

琶 35a.jpg (245.39 KB)

2017-8-29 02:34 PM

琶 35a.jpg

引用:
原帖由 開。單 於 2017-8-29 02:12 PM 發表

可以丫 跟你地學習下 收下資訊
入左group包保師兄好快爆缸😂😂

引用:
原帖由 ytp20161127 於 2017-8-29 15:02 發表

入左group包保師兄好快爆缸😂😂
唔入都爆 , 冇分別的

熱門搜尋: 更年期 婚前檢查 五十肩 牙科診所 腸癌 催眠

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。