註冊 登入

[國際] 2018世界盃多支傳統球隊恐將缺席

最重一要美斯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aiiijima 於 2017-9-8 05:25 PM 發表

美國叫傳統球隊,我係咪應該笑?
你笑係你無知

呢幾屆都入淘汰賽

引用:
原帖由 ★KaKa☆ 於 2017-9-10 08:05 PM 發表

你笑係你無知

呢幾屆都入淘汰賽
甘巴西,阿根廷,意大利,荷蘭叫咩?
入幾屆就叫傳統?仲要超過30年完全無入決賽圈。

邊個無知一清二楚。

引用:
原帖由 aiiijima 於 2017-9-11 11:41 AM 發表

甘巴西,阿根廷,意大利,荷蘭叫咩?
入幾屆就叫傳統?仲要超過30年完全無入決賽圈。

邊個無知一清二楚。
唔好白痴啦

而家係踢世界杯啊 分晒洲際區份黎打

係中北美洲區黎講 美國幾乎係冇對手

所以傳統嚟講一定見到佢

冇左老美一定會跌幾億收視

入唔到真係跌曬眼鏡

姐係亞洲區唔見左日本韓國咁

明未

識唔識“傳統”兩個字點解,唔識就返去讀下書先。

分洲際區係幾耐之前既事啊?
講唔過人就人身攻擊,呢d咪白痴所為lo。
引用:
原帖由 ★KaKa☆ 於 2017-9-11 12:15 PM 發表

唔好白痴啦

而家係踢世界杯啊 分晒洲際區份黎打

係中北美洲區黎講 美國幾乎係冇對手

所以傳統嚟講一定見到佢

冇左老美一定會跌幾億收視

入唔到真係跌曬眼鏡

姐係亞洲區唔見左日本韓國咁

明未:smile_ ...

引用:
原帖由 aiiijima 於 2017-9-11 01:27 PM 發表 
識唔識“傳統”兩個字點解,唔識就返去讀下書先。

分洲際區係幾耐之前既事啊?
講唔過人就人身攻擊,呢d咪白痴所為lo。
邊度有話同你鬥

老美係第一屆世盃拎季軍你又知唔知

加上近呢30年都係世盃常客

你話唔係「傳統」咪唔係lor

到此為止

回覆 引用 TOP

美國係世界盃傳統球隊沒錯,但不是傳統勁旅

回覆 引用 TOP

如果冇荷蘭同阿根廷就有d失色

回覆 引用 TOP

等左成個月
最後一兩輪準備開打啦

回覆 引用 TOP

安逸會令人死亡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱敏希 於 2017-9-9 01:44 AM 發表

China 呢?
傳統魚腩!

熱門搜尋: 信用卡迎新禮物2014 財務公司 私人貨款 信用卡迎新禮品 人民幣定期 二按

回覆 引用 TOP

阿根廷

回覆 引用 TOP

都係假波姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2017-9-10 05:45 AM 發表

無左荷蘭好可惜...
咩原來智利搞成咁呀
智利黃金一代年紀開始大,有幾位更提早回塘,始終連續兩年拿美洲盃都搏得很盡了

熱門搜尋: 面霜 防曬 激光脫毛 豐胸 beauty 粉刺 凹凸洞

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。