註冊 登入

[港產片] 如果星爺話拍国產零零柒2會否過戰狼2票房

本主題由 albeestar6_6 於 2017-9-26 01:17 AM 分類
技窮。。。

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!

回覆 引用 TOP

國產凌凌漆,笑遍全球各地華人

回曬塘啦

回覆 引用 TOP

應該開個星爺紀念館,只播「功夫」以前的作品.
當年的星爺已死. 令人懷念

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gamavan 於 2017-9-13 02:34 PM 發表

國產凌凌漆,笑遍全球各地華人
笑位多到數唔晒:
太陽能電筒
表面係風筒其實鬚怉
去咗人類研究中心做研究
做唔做?做白金
好啊聞西

星爺啲笑橋已江郎才盡左好多年,仲叫佢出黎獻醜?

更何況以前佢好好笑果啲笑片,呢橋全出自李大力,肥谷等人,星爺只擔當演繹

年紀大佐就好難搞笑
試想想 一個年紀大的人做一些無厘頭的事 會覺得好笑 還是覺得白痴
相信星爺都考慮到E點
星爺要轉型就係人都睇得出了
而近期星爺D戲 就覺得有少少邵氏年代feel

回覆 引用 TOP

佢嗰啲係越嚟越唔好睇都唔知噏乜

敢怒敢言,只求公道,反對扭曲

how people call themselves brainy while thinking and reading without brain?

回覆 引用 TOP

零零柒真係百看不厭

回覆 引用 TOP

賣飛佛係「古惑的槍亅,梅花間竹咁射。

拍套國產007大破尾帝突L普就可能會!

熱門搜尋: 白內障 助聽器 隱形眼鏡 高血壓 情緒管理 腸癌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ray318 於 2017-9-13 03:00 PM 發表

賣飛佛係「古惑的槍亅,梅花間竹咁射。
古有關雲長刮骨療毒...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TrekTrek 於 2017-9-13 02:46 PM 發表

笑位多到數唔晒:
太陽能電筒
表面係風筒其實鬚怉
去咗人類研究中心做研究
做唔做?做白金
好啊聞西
喼……………神

睇下係咪佢自已做男主角啦

熱門搜尋: 家居保險 基金 旅遊保險 保險公司 醫療保險 私人貨款

回覆 引用 TOP

我兩個仔女(11歲同9歲)已經睇咗回魂夜N次,次次都笑到碌地!

熱門搜尋: 白內障 助聽器 隱形眼鏡 高血壓 情緒管理 腸癌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。