註冊 登入

[其他] 電影區聊天室 22

本主題由 KaMTsK 於 2017-10-7 06:32 PM 關閉
引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:30 PM 發表

榮x...今年轉左簡體字
係香港轉簡體字

引用:
原帖由 taog 於 2017-9-10 08:47 PM 發表

淨係覺得兩個男主角好靚仔
佢戲份多唔多?

佢仲有套狼少年,有無睇?

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 08:48 PM 發表

我冇長崎兄既完美 body... 如果要打格仔既話應該要由頭打到落腳
我都忍唔住要講句,無圖無真相,森版

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:32 PM 發表

點解唔上網搵下d影評/評分先出手
唔貴麻,順手買埋 John Wick 2

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017/9/10 20:26 發表

比說話森版聽呀
我由298X個貼已經邊追邊狂F5 架啦

好想搵一個人,係唔使我點講,佢就可以被我滿意的。

在你的信念中要有信心,懷疑你的懷疑,
相信你的希望,不要相信你的損傷。[轉個彎,世界會更大]

心如工畫師, 能畫諸世間; 五陰悉從生, 無法而不造. [華嚴經]

智者善用心, 愚人為境控.
引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 08:49 PM 發表

係香港轉簡體字
係,不過得個雙字轉,好奇怪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017/9/10 20:26 發表

比說話森版聽呀
搞到我食飯時間都唔安樂

好想搵一個人,係唔使我點講,佢就可以被我滿意的。

在你的信念中要有信心,懷疑你的懷疑,
相信你的希望,不要相信你的損傷。[轉個彎,世界會更大]

心如工畫師, 能畫諸世間; 五陰悉從生, 無法而不造. [華嚴經]

智者善用心, 愚人為境控.
引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:49 PM 發表

佢戲份多唔多?

佢仲有套狼少年,有無睇?
宋仲基? 我連佢有份做都唔知, 應該極少戲份

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 08:51 PM 發表

唔貴麻,順手買埋 John Wick 2
咁john2睇左未?呢套今日都好好睇,嚟緊有3

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:45 PM 發表

色盲點算
咁下次玩埋字體

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-9-10 08:51 PM 發表

我由298X個貼已經邊追邊狂F5 架啦
唔水解釋森版已出

熱門搜尋: 超聲波 嬰兒床 嬰兒食譜 尿片 嬰兒用品 初生嬰兒 baby

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 08:48 PM 發表

我冇長崎兄既完美 body... 如果要打格仔既話應該要由頭打到落腳
你比我睇左先, 我再幫你決定要唔要打格仔, deal?

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-9-10 08:52 PM 發表

搞到我食飯時間都唔安樂
真係有啲受寵若驚,你咁重視呢個區

森版,識做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:47 PM 發表

你有keep住咁大量運動,著起上來應該好睇,將來退役,件衫會唔會比你留念?
我當埋下年便退役,下年話你知

引用:
原帖由 taog 於 2017-9-10 08:52 PM 發表

宋仲基? 我連佢有份做都唔知, 應該極少戲份
咁我諗下先睇唔睇

咁有無睇軍艦島?佢下場生定死?

熱門搜尋: 私人補習 加拿大升學 心理輔導 學英文
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。