註冊 登入

[其他] 電影區聊天室 22

本主題由 KaMTsK 於 2017-10-7 06:32 PM 關閉
小丑係美國開畫超級超級大收 1 億 1700 萬

熱門搜尋: 腰椎間盤突出症 孕婦 輪椅 腸癌 濕疹治療 針灸 物理治療
引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:31 PM 發表

但佢作品唔多...我除左太陽..仲有軍艦島未睇...仲有無咩戲/劇?
以我所知仲有電影狼少年,電視劇成均館緋聞&樹大根深,仲有其他嘅,不過我噏唔出嚟,但係後面兩部電視劇主角其實唔係佢,真正擔正男1係善良的男人,而軍艦島最重戲份唔係仲基, 係黃政民,咁當然亦都係一個重要角色,如果唔係一大班人點走佬,夜了,明天繼續

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-10 08:34 PM 發表

我知呀..我見佢客串個造型都好型仔
但係你貼嗰張劇照其實係太陽的後裔呀,man x man 只係做銀行職員

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 09:08 PM 發表

我對手已經出現了無數次了
講起佢,你要比佢出多啲鏡

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2017-9-11 05:05 AM 發表

講起佢,你要比佢出多啲鏡
咁早起身想睇格仔圖

熱門搜尋: 浸大持續進修學院 education 保安課程 韓文課程 興趣班
引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 09:11 PM 發表

你地班人,又要我露,又要打格仔,外人入來這區真係以為我唔知影甚麼相
露啲咩呀

你呢幾句就夠哂噱頭新血就靠你

打格仔為你好,始終係版主嘛,太揚唔係咁好
你唔介意我地好樂意的

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 09:15 PM 發表

佢係套戲唔似內地人,似外國回流多d

都冇著衫,點換?
佢本身好似都係外國回流返嚟
佢之前仲有套黃飛鴻都ok

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 09:15 PM 發表

佢係套戲唔似內地人,似外國回流多d

都冇著衫,點換?
你心急到衫都除定啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 09:19 PM 發表

態度正確

願望在明天, 請慢慢等待
我一大早起身等緊你喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-10 09:36 PM 發表

變相驚嚇
你中文退左步你想講驚喜呀

熱門搜尋: wedding 化妝學校 婚禮 證婚
引用:
原帖由 長崎勳緒 於 2017-9-10 10:45 PM 發表

特大梳乎里,太x館

熱門搜尋: wedding 化妝學校 婚禮 證婚 鑽石 ring 新娘化妝
引用:
原帖由 Sampras.l 於 2017-9-11 12:33 AM 發表

等睇長崎兄你既完美 body 格仔相
佢爭咁件衫

熱門搜尋: 去眼袋 美白精華 粉刺 保濕面霜 facial

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bobic 於 2017-9-11 12:50 AM 發表

啲蛋咁 CUTE 嘅
點解一碟有咁多蛋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 長崎勳緒 於 2017-9-11 01:04 AM 發表

呆佬餐廳
呆佬拜壽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bobic 於 2017-9-11 01:07 AM 發表

小丑係美國開畫超級超級大收 1 億 1700 萬
今集係唔錯,真係入得場架

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。