註冊 登入



打印

預告缺席頒獎禮 容祖兒超額完成一生責任

預告缺席頒獎禮 容祖兒超額完成一生責任 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
容祖兒於《IFPI香港唱片銷量大獎2016》上共奪得5個半大獎而成為大贏家,當中包括「十大銷量廣東唱片」、「十大銷量國語唱片」、「全年最高銷量本地女歌手」、「十大銷量本地歌手」及「全年最高銷量本地現場錄製音像出品」,還有與李克勤一同奪得的「最暢銷本地現場錄製音像出品」等,至於英星得獎歌手還有張敬軒、林腄BTwins、李克勤共奪得16個獎項。

面對工作隨遇而安

祖兒多謝大家支持,對於這是今年頒獎禮的好開始,祖兒竟說:「其實我今年冇歌,我一首歌都冇,就算我出席都係純粹支持,我都有等緊歌詞,如果有都會出歌H,但我都唔係諗住去角逐爭第一H心態,反而係如果我有時間,我去支持H話,我會好開心去戥我啲朋友姨H。(預早講定唔出席頒獎禮?)早啲講定嘛,唔係一陣你哋(記者)又問。但今日姨就開心H!」

如果不出席領獎,歌迷會擔心祖兒很多獎項不能連任而斷纜,祖兒解釋:「首先又唔覺得連任係必定做H事,亦唔係一個健康H現象,對大家嚟講都想戥我開心,我都好多謝,但如果樂壇有更好H、更值得姨H,咁佢哋得到獎,我都會好高興。對我嚟講,我條件已經超額完成咗我一生要做H嘢,我都隨遇而安去面對工作。」


http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170911/bkn-20170911170321718-0911_00862_001.html



實用相關搜尋: Twins 容祖兒 張敬軒 李克勤 香港
變數怎猜 劫數怎猜 要記得幸福的狀態
為何緊張 為何責怪 遺忘戀愛有幾偉大
武器怎猜 世界怎猜
隨時再沒有心跳 消失會很快
爭拗永不會完 怎愉快

回覆 引用 TOP

有後路,出席只是支持,預狗零衫見到她





回覆 引用 TOP

港台最優秀女獎都有機會照比佢





回覆 引用 TOP

嫁人?否則旦記點會放過佢?接班人都未搵到。





回覆 引用 TOP

[隱藏]
唔到佢唔退啦,自己都攞到心虛
佢當年都係比人話未夠班就攞女歌手獎
咩接唔接班人根本就唔重要



熱門搜尋: 頭髮護理 頭髮造型 頭髮 腋下脫毛 頭髮稀疏
仲末玩完?佢都夠啦?





回覆 引用 TOP

佢一個人都拎到悶啦





回覆 引用 TOP

幾個頒獎禮仲不合辦,一定死局………





回覆 引用 TOP

合頒唔會改變釂A,商業機構舉辦咪一樣要傾獎俾錢買買播放率,分分鐘今年垠屭儤要等下年先再爭過(唔可以同年另一分獎禮爭獎),唱片公司第一個出薑牊鴷。


熱門搜尋: 整容 cosmetics eye mascara 吊線雙眼皮

回覆 引用 TOP

[隱藏]
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
頭條音樂 Facebook Page - 有碟話碟!:
https://www.facebook.com/headlinemusic1111
請支持我地啦!
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
引用:
原帖由 kendall_jenner 於 2017-9-13 12:42 AM 發表

唔到佢唔退啦,自己都咧鴗萰
佢當年都係比人話未夠班就咫k歌手獎
咩接唔接班人根本就唔重要
終於都走,佢都過哂氣早就應該唔釜姨...

[ 本帖最後由 將軍抽兵! 於 2017-9-14 02:06 AM 編輯 ]







香港寫照:
上梁不正下樑思歪,學子痴瘋帶妖亂舞
霉果洗腦荼毒愚民,政棍為利賣港害民
對抗脅迫有恃無恐,癱瘓交通橫蠻霸道,
世風日下罷課可恥,強搜攔路令人髮指
虛偽民主自私作主,佔中變質民心盡失
妄顧民生天怒人怨,動亂失控無法無天,
社會分裂永無寧日,破壞經濟風光不再

回覆 引用 TOP

唱片出來反對即是鬼






回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。