註冊 登入

你地d香港人連買衫錢都唔夠

引用:
原帖由 樹上笨拙的弟弟 於 2017-9-18 11:23 PM 發表

7348527 7348528 我住唐樓,好冇錢買衫褲鞋,師兄可唔可以教我買咩牌子衫褲鞋比較潮,但係又要平,貴我買唔起wo
乞兒裝係啲好撚型既人先有資格著, 唔係就真係好似乞兒。雖則啲人話人靠衣裝, 但其實都係視乎返個人係點。

如果你有我四份一咁型, 我保証你著條底褲出街都溝死女。

如果唔條, 我只建議你保守返啲, 去U記買條普通牛仔褲襯皮鞋算啦!

可能現今香港真係壓力很大,多左好多人有精神問,去睇醫生喇

回覆 引用 TOP

圖定老母? 樓主講咁多把撚自貼睇下有幾靚仔

我係香港人 不過我成身都hermes咁囉 你條旦散同我含撚就差不多 呀忘記左 你有我4份1咁型仔先講野啦 所以你都係食屎吧啦

回覆 引用 TOP

Lemaire 冇幫 Hermes 做設計,去咗幫 Uniqlo 做設計。我花百份一價錢,都有十份一型仔架!   

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-9-19 11:42 PM 發表

乞兒裝係啲好撚型既人先有資格著, 唔係就真係好似乞兒。雖則啲人話人靠衣裝, 但其實都係視乎返個人係點。

如果你有我四份一咁型, 我保証你著條底褲出街都溝死女。

如果唔條, 我只建議你保守返 ...
圖都冇張,我估樓主底褲都冇錢買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2017-9-20 02:37 AM 發表

Lemaire 冇幫 Hermes 做設計,去咗幫 Uniqlo 做設計。我花百份一價錢,都有十份一型仔架!   
所以你只係會買到Lemaire用百份一功力既設計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jiub 於 2017-9-20 12:41 AM 發表

圖定老母? 樓主講咁多把撚自貼睇下有幾靚仔
李嘉誠咁有錢全人類都知, 佢使唔使貼張圖show晒佢啲錢俾人睇? Com'on! Just common sense..

Lemaire 百份一功力設計夠晒啦。粗用啫,唔駛下下百份百功力打大佬呱?   

回覆 引用 TOP

你又啱 不過個人型著咩都型

回覆 引用 TOP

樓主究竟勿原因令你成日話自己好型?是否比女飛?真心講句,你開始有精神病,睇下醫生啦。

一圖就足夠解釋

我心照溝渠 溝渠照明月
Am I sitting in a tin can, Far above the world
Planet Earth is blue, And there's nothing I can do
老氣橫秋
引用:
原帖由 Evok 於 2017-9-23 12:28 PM 發表

一圖就足夠解釋
解釋阿叔即刻型咗?

引用:
原帖由 five仔 於 23-9-2017 18:21 發表

解釋阿叔即刻型咗?
觀點與角度問題, 無特定答案架

熱門搜尋: 防脫髮 髮型 髮尾油 脫髮問題 甩頭髮 染髮 洗頭水
我心照溝渠 溝渠照明月
Am I sitting in a tin can, Far above the world
Planet Earth is blue, And there's nothing I can do
老氣橫秋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 five仔 於 2017-9-23 06:21 PM 發表

解釋阿叔即刻型咗?
阿叔咁著又真係型咗喎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。