註冊 登入

你地d香港人連買衫錢都唔夠

引用:
原帖由 fuccfucc 於 2017-9-23 12:10 PM 發表

樓主究竟勿原因令你成日話自己好型?是否比女飛?真心講句,你開始有精神病,睇下醫生啦。
比女飛從來唔係我需要擔心既問題, 皆因我係依個世界極少數唔駛媾女, 而係啲女主動媾我既型男。

好似李澤楷咁, 大把女想俾佢媾或者主動飛埋去, 分別只係, 佢係極度有錢, 我係極度靚仔。

你班毒撚兩樣都冇變左極度自卑就真係要睇下醫生啦。

回覆 引用 TOP

無圖無真相

回覆 引用 TOP

buy uniqlo

回覆 引用 TOP

好能好笑

回覆 引用 TOP

很有趣,

著衫靚與否,係好個人嘅睇法,
最基本要自己覺得靚先,否則你會著得好唔舒服;

然後每一個人,其實都係自己嘅設計師⋯⋯
設計師因為專業知識,可以很快了解到客人的需要,
但其實我們也可以花時間,了解自己的需要;

很多人以為用錢品牌就可以打造,
錢,量力而為;品牌並非主力,
因為多數人都是一般平民百姓;

要打造的個自己的設計⋯⋯
首先可以由顔色開始,喜歡甚麼顏色呢?
甚麼顔色適合自己呢?如果選了藍色的話,
藍色可以配搭甚麼色?紅?橙?黃?綠⋯⋯

有了顔色,跟著就是款式,款式也要配合場合,
文裝、運動、休閒、夜蒲、⋯⋯ 通通可以不同,
同一樣的顏色,不同的款式,出席不同場合;

每一個人都會有適合自己的顔色,適合的款式,
只要找對,朝著方向便可以,有時未必「潮」,但適合,
適合就是最佳,最佳就是自己最型的一面;

最後,我都想分享少少個心得,
男性,最型就是著西裝,即管試試!
女性,及膝裙,mid heel,也可一試!

在晴朗的天空下 (慢步人生版)

有人問: 幸福到底係邊度呢?
我覺得與其去問, 倒不如去學
學下不求擁有得多,但求計較得少
用心去愛, 用心去付出, 愛你身邊的人,愛這個世界
終有一日, 你會發現, 原來幸福已經係你心裡面

上文演繹: 麥潤壽先生
引用:
原帖由 楊炬 於 2017-9-20 07:07 AM 發表

李嘉誠咁有錢全人類都知, 佢使唔使貼張圖show晒佢啲錢俾人睇? Com'on! Just common sense..
但你不是李嘉誠呢,貼啦柒頭皮,吹水怪

引用:
原帖由 情劍 於 2017-9-27 02:26 PM 發表

女性,及膝裙,mid heel,也可一試!
啱, 就係要mid heel,仲要配對深色絲襪,對腳睇落會長啲幼啲!

港女腰長腳短,legging從來都係香港OL遮醜最好選擇!

引用:
原帖由 啊啊啊!好爽快 於 2017-9-27 02:41 PM 發表

但你不是李嘉誠呢,貼啦柒頭皮,吹水怪

怕你過度自卑

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-9-27 03:11 PM 發表

怕你過度自卑
你可能是靚仔一名,但是你J短,

引用:
原帖由 啊啊啊!好爽快 於 2017-9-27 03:16 PM 發表

你可能是靚仔一名,但是你J短,
乜你靠拎條出黎吸引人

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-9-27 03:38 PM 發表

乜你靠拎條出黎吸引人
你扮係靚仔等D女去溝你,但D女发現你J短又早洩所以个个飞你,所以你要靠打扮懶係型吸引D姣西去溝你,但D女一发現……之后又溝过,永無止境地被飞又去溝,而我無你咁靚仔呢,就晚晚比女揸住条野訓,爽

引用:
原帖由 啊啊啊!好爽快 於 2017-9-27 03:55 PM 發表

而我無你咁靚仔呢,就晚晚比女隋条野訓,爽
你碌尻夜晚縮左入去以為比女隋薣儮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-9-27 03:10 PM 發表

啱, 就係要mid heel,仲要配對深色絲襪,對腳睇落會長啲幼啲!

港女腰長腳短,legging從來都係香港OL遮醜最好選擇!
Legging係遮唔到架!你唔認同咩?

淨著鞋

引用:
原帖由 霸氣情歌 於 2017-9-28 04:25 PM 發表

淨著鞋
無錯!!

熱門搜尋: 植髮 腋下脫毛 防脫髮洗頭水 激光脫毛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。