註冊 登入

你地d香港人連買衫錢都唔夠

引用:
原帖由 情劍 於 2017-9-27 11:15 PM 發表

Legging係遮唔到架!你唔認同咩?
睇鴾擖誘k仔著衫幾叻
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=XAFZr5qY3uU

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-10-3 12:11 AM 發表

睇鴾擖誘k仔著衫幾叻
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=XAFZr5qY3uU
日本點同呢?

在晴朗的天空下 (慢步人生版)

有人問: 幸福到底係邊度呢?
我覺得與其去問, 倒不如去學
學下不求擁有得多,但求計較得少
用心去愛, 用心去付出, 愛你身邊的人,愛這個世界
終有一日, 你會發現, 原來幸福已經係你心裡面

上文演繹: 麥潤壽先生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 情劍 於 2017-9-27 02:26 PM 發表

很有趣,

著衫靚與否,係好個人H睇法,
最基本要自己覺得靚先,否則你會著得好唔舒服;

然後每一個人,其實都係自己H設計師⋯⋯
設計師因為專業知識,可以很快了解到客 ...
唔怪得內地中年男仕去旅行都要著西裝啦!
去老蘭著老西,
靚女俾你執番劑

引用:
原帖由 從地獄走一轉 於 2017-10-3 09:01 AM 發表

唔怪得內地中年男仕去旅行都要著西裝啦!
去老蘭著老西,
靚女俾你執番劑
其實內地係好注重衣著架!

引用:
原帖由 情劍 於 2017-10-3 09:10 AM 發表

其實內地係好注重衣著架!
大陸人屙屎都要著住套西裝,舊陣同老細上大陸傾生意,晌茶樓個阿燦突然急屎,佢去菮狶琣挐䦒佢點解吾除底件外套先,佢竟然話西裝買黎係要著俾人䏲,所以去廁所踎都一定要著住。

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-10-3 05:11 PM 發表

大陸人屙屎都要著住套西裝,舊陣同老細上大陸傾生意,晌茶樓個阿燦突然急屎,佢去菮狶琣挐䦒佢點解吾除底件外套先,佢竟然話西裝買黎係要著俾人䏲,所以去廁所踎都一定要著住。
佢無錯呀!西裝就係代表佢嘅形象、佢嘅追求,用正面去諗,可以成為奮鬥嘅目標!

引用:
原帖由 情劍 於 2017-10-3 07:30 PM 發表

佢無錯呀!西裝就係代表佢H形象、佢H追求,用正面去諗,可以成為奮鬥H目標!
但點知佢踎完出黎件外套俾啲屎彈到成個尾邊邊都係, 可能個踎廁太過淺。

姣佬一堆  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 楊炬 於 2017-10-3 08:49 PM 發表

但點知佢踎完出黎件外套俾啲屎彈到成個尾邊邊都係, 可能個踎廁太過淺。
戰衣

熱門搜尋: 西裝訂造 韓國女裝 手錶品牌 結婚對戒 免費試用

回覆 引用 TOP

哈哈。

回覆 引用 TOP

講野偏激

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

我認為著衫呢味嘢要睇氣質、你既然甘講、u記佐丹奴d衫你都無氣質著、另外如果條女就因為你著來著去都係呢兩件或者係因為d衫平就唔要你、呢d女送我都唔要、聲明下、我唔係M

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

樓主就算知道都唔好講出黎啦,好傷香港人自尊架

今時今日,乜撚都係二手,樓又係二手,車又係二手,錶又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。