註冊 登入

[英超] 【Blue is the Colour】~車仔新聞區 Ch.71 (請自動轉到新post :D)

本主題由 隨風飄逝 於 2017-9-16 12:11 AM 設置高亮
引用:
原帖由 細簡 於 2017-10-6 12:06 PM 發表

睇左干地一年多,我相信就算有 cheek、Abraham、查奧爾 三位,干地都係唔會用

佢地對於球隊可有可無,對曼城就算有100%柏度、威少、阿e都坐係後備,
打死都唔信干地會用以上三位打正選,聯賽杯上 ...
佢確實係有勝利11人的執
所以好多時連場大戰都係唔多掂
等如佢而家都唔信梅桑達一樣

引用:
原帖由 gogorgain2 於 2017-10-6 11:54 AM 發表

呢個我同意
好多時見到球員有唔妥
其實可能就係受傷前的警號
而且上場係MORATA認為自己唔得而選擇下場
而唔係隊醫睇認為唔得先走
呢個情況有點唔正常
可能在比賽前已經有唔妥
只是因為大戰所以夾硬上
好 ...
傷完再傷呢點我非常同意

飲水哥就是活生生例子,

兩季前幫李城拎冠軍埸埸搏盡好多暗傷在身,

上年為了彌補干堤離隊之空間及踢歐聯經常打針扎住上陣,連帶整個人動作靈活性下降了好多好多,下半季已經頂唔順開始踢一埸抖兩埸,都係肌肉拉傷問題開始影響了一整季

直至今季轉會到車仔,8月已經話傷緊,9月加盟操了兩星期諗住復出結果又傷一個月到而家,而家又話國際賽期後可復出,但可能又冇啦啦再拉傷要抖都唔定

如果達仔唔想跌入呢個循環的話,唔該好好愛惜自己身子,今季車仔仲要靠佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gogorgain2 於 2017-10-6 12:10 PM 發表

佢確實係有勝利11人的執
所以好多時連場大戰都係唔多掂
等如佢而家都唔信梅桑達一樣
用 mosunda 做例子非常正確,mosunda而家的定位就等於今季冇離隊下 Abraham、Cheek、查奧爾果d定位,都唔使諗住見到佢地出埸

引用:
原帖由 細簡 於 2017-10-6 12:17 PM 發表

用 mosunda 做例子非常正確,mosunda而家的定位就等於今季冇離隊下 Abraham、Cheek、查奧爾果d定位,都唔使諗住見到佢地出埸
Cheek可能唔同,如果冇左morata會用佢都唔奇,其他除左放下後備 應該都唔會太用

引用:
原帖由 leo257 於 2017-10-6 12:57 PM 發表

Cheek可能唔同,如果冇左morata會用佢都唔奇,其他除左放下後備 應該都唔會太用
可能喇 ... 覺得干地只會相信勝利11人,11人以外仲有法比、柏度、威少、阿e、甸神、Z達之外其他人唔會點用

而且有感干地發掘後防、防中、翼衛果d有一手幾唔錯,但中前埸偏向技術型的提攜及發掘唔係佢強項,假設 Cheek 留低都唔會有太多機會,係度坐不如俾佢出去水晶宮埸埸正選提昇都冇壞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳柏宇fans 於 2017-10-5 11:40 PM 發表

似啲著嚟睇下
我諗起碼歲零兩歲先著到

回覆 引用 TOP

Chelsea and Manchester City are interested in signing AS Roma starlet Lorenzo Pellegrini, according to Calciomercato.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳柏宇fans 於 2017-10-6 07:58 AM 發表

車路士新上任的商業官Chris Townsend想要球會在未來的七到十年間進入歐洲球隊收入榜的前四五位,目前他們排在第八。

數據顯示,車路士在1516賽季入賬3.346億英鎊,其中有包括贊助在內的1.631億商業收入。相比之下, ...
DLLM
所以買L走晒d人
然後度住度住唔買番齊腳
獲得額外收入以為賺左
點知成績下滑,削弱經常收入
根本計錯晒條數

回覆 引用 TOP

車路士官方聲明

「本週車路士的球迷們向俱樂部寫信表達了他們對於在聖誕節前夕還安排賽程的反對意見,他們的理由是‘由於到時候的出行困難和交通的中斷以及聖誕節是要和家人在一起的神聖時刻’。

球會對球迷們的反對意見表示同情和理解,我們已經和英超反映了這一問題。」

Follow your heart but take your brain with you

回覆 引用 TOP

Danny Drinkwater is close to full fitness and could be in contention for Palace, giving Chelsea some much needed options.

Follow your heart but take your brain with you

回覆 引用 TOP

莫拉達候選英超9月最佳球員/入球

請投票

http://potm.easports.com/

https://carlingtap.carling.com/goal-of-the-month/2017-9

全家福

熱門搜尋: 人民幣定期 儲蓄計劃 信用卡迎新禮物2014

引用:
原帖由 陳柏宇fans 於 2017-10-7 10:09 AM 發表

全家福
Z達真係幾似伊巴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳柏宇fans 於 2017-10-7 07:25 AM 發表

莫拉達候選英超9月最佳球員╱入球

https://78.media.tumblr.com/2697e7c6fadae3562a7b8e52310b6a86/tumblr_oukxzwN2av1shaydvo1_r1_500.gif

請投票

http://potm.easports.com/

https:// ...
投已票

熱門搜尋: 情侶戒指 西裝訂造 耳環

回覆 引用 TOP

仲有成個禮拜先有得睇車仔有排等

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。