註冊 登入

[英超] 【Blue is the Colour】~車仔新聞區 Ch.71 (請自動轉到新post :D)

本主題由 隨風飄逝 於 2017-9-16 12:11 AM 設置高亮
報到

Andreas Christensen has misplaced just 6 passes in 253 minutes of football for Chelsea this season.

158 attempted
152 completed

https://www.youtube.com/watch?v=wNSRcMniDJw

一個好難答H問題

Follow your heart but take your brain with you

引用:
原帖由 yattungkim 於 2017-9-15 09:13 PM 發表

干地表示卡希爾上場歐聯表現不錯,他還有一天時間考慮是否派出卡希爾出場

另外夏薩特進展良好,已經接近100%完全康復了
卡希爾根本完敗俾 甸神 同 迪加,唔明有乜好考慮

早兩年本來都輸了正選俾蘇馬,死好命蘇馬大傷執返個位

引用:
原帖由 陳柏宇fans 於 2017-9-15 09:31 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=wNSRcMniDJw

一個好難答H問題
如果冇鏡頭 , 佢又唔係女人 , 我驚佢真係要入 廠

熱門搜尋: 漏水 通渠 地產公司

'Never argue with an idiot.
They will drag you down to their level and beat you with experience.'

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2017-9-15 09:18 PM 發表

最好出卡膠 等佢爆多幾次就心甘情願坐板凳
唔L使出喇! 上場對英甲水平果隊野都差d紅牌,追人又唔貼身、落腳又慢、速度又慢,對四弟唔通整個華麗轉身反彈咩

引用:
原帖由 細簡 於 2017-9-15 09:40 PM 發表

唔L使出喇! 上場對英甲水平果隊野都差d紅牌,追人又唔貼身、落腳又慢、速度又慢,對四弟唔通整個華麗轉身反彈咩
我覺得泰利好好 , 明知自已走下玻 , 安安靜靜咁踢後備 ,

但有人話要爭正選  

'Never argue with an idiot.
They will drag you down to their level and beat you with experience.'

引用:
原帖由 jordanjordan 於 2017-9-15 09:37 PM 發表

如果冇鏡頭 , 佢又唔係女人 , 我驚佢真係要入 廠
佢哋以為佢係熱刺迷

Follow your heart but take your brain with you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yattungkim 於 2017-9-15 09:31 PM 發表

Andreas Christensen has misplaced just 6 passes in 253 minutes of football for Chelsea this season.

158 attempted
152 completed
值得更多機會, 希望下場你有後備啦

熱門搜尋: 漏水 通渠 地產公司 service apartments

回覆 引用 TOP

英國西倫敦帕森格林地鐵站發生爆炸,多人被灼傷。一個塑料桶在地鐵上爆炸,燃起火球。大量乘客尖叫著衝出地鐵

PS: 係車仔Fulham Broadway嘅下一站

干地關注事件,並關心受事件影響的人,同時他表示遭遇這種事情要繼續努力生活,要證明我們比他們更強大

引用:
原帖由 細簡 於 2017-9-15 09:40 PM 發表

真係出卡膠……干地去食x屎啦

回覆 引用 TOP

卡希爾後備,夏神正選係最好既結果

熱門搜尋: 脫髮問題 頭髮 髮型 頭髮造型 植髮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 細簡 於 2017-9-15 09:34 PM 發表

卡希爾根本完敗俾 甸神 同 迪加,唔明有乜好考慮

早兩年本來都輸了正選俾蘇馬,死好命蘇馬大傷執返個位
真係比佢正選既話,應該都係因為佢係英人,同埋因為車仔正選冇其他英人

引用:
原帖由 陳柏宇fans 於 2017-9-15 09:31 PM 發表

一個好難答H問題
嘩.... 佢唔怕比人一拳....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yattungkim 於 2017-9-15 09:56 PM 發表

英國西倫敦帕森格林地鐵站發生爆炸,多人被灼傷。一個塑料桶在地鐵上爆炸,燃起火球。大量乘客尖叫著衝出地鐵

PS: 係車仔Fulham Broadway嘅下一站

干地關注事件,並關心受事件影響的人,同時他表示遭遇這種 ...
要加強保安

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。