註冊 登入

網劇:反黑

本主題由 suetying_suki 於 2017-10-9 09:52 AM 合併
引用:
原帖由 文仔 於 2017-10-7 01:46 發表

佢老豆係台灣知名特技人柯受良,曾經係大陸表演駕車飛越黃河瀑布,2003年因哮喘病發身亡。
估唔到真係仔黎

回覆 引用 TOP

國語版更新到22集 廣東話仲係15

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大刺客-帶子雄狼 於 2017-10-6 01:48 AM 發表

啲廠景流到.....
扮咩實景仲要打世界光,堂堂QE一部電子血壓機都冇?
要用手動一下下揼,你估而家睇中醫?
八十年代尾至九十年代頭嘅醫院,不嬲用手揼

吳岱融角色仲有出場?

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-10-7 10:40 AM 發表

吳岱融角色仲有出場?
後面有 招兵買馬

熱門搜尋: 樓宇按揭 估價物業 恆生旅遊保險 銀行估價 借貸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-10-7 10:40 AM 發表

吳岱融角色仲有出場?
仲未睇到佢再出場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自星星的你 於 2017-10-7 08:43 AM 發表

八十年代尾至九十年代頭H醫院,不嬲用手揼
電子血壓機唔係好高科技

回覆 引用 TOP

將條所謂百幾年社團信物『龍頭棍』擺街
『海底』『花冊』紙造的打風落雨濕咗九世啦
學劇中豬油話齋:邊位師爺諗出嚟!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2017-10-3 10:43 AM 發表

下山虎係警方嗰邊H人,
但係佢又訓練刀手出去賣命,
咁即係警方默許,
點講得通?
第十集最後陳欣健和小春在酒吧已講哂 , 盧惠光曾經都係警方臥底

睇埋後期予告 , 上次果三個被斬到咁都無事....出返哂黎

回覆 引用 TOP

除咗劈友場面外
一講感情戲就悶過※
唔通集集劈友咩!
近哩幾集啲差佬唔知死晒去邊,
反咩黑

回覆 引用 TOP

睇到第十集, 雖然呢度好多人話小黑做得差, 佢D場口好悶, 但我反而覺得個幾段幾好睇喎.  
唔好太在意內容(內容係唔太合理架喇, 搞到咁大件事, 都唔去差館或者搵陳SIR), 至少真係有D打鬥場面, 而唔係一味齋TALK同碌大對眼扮氣場勁.

好睇 ..已經追到第22集。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mal999 於 2017/10/6 08:47 發表

見到 01 狂煲呢套劇,幾乎日日見報,又有專題報導,呢套係大陸網劇,無理由咁幫手,除非。。。
宜家K緊第16集,睇咗1~15集之後,我唔認爲依部系大陸劇。。。製作方面中資成分雖然高,但係港味十足!

熱門搜尋: 醫學美容 激光脫毛 防曬 粉刺 去印 保濕面膜 脫髮
"我对你既钦敬。。。"
引用:
原帖由 Ed.YEUNG 於 2017-10-8 12:40 AM 發表

宜家K緊第16集,睇咗1~15集之後,我唔認爲依部系大陸劇。。。製作方面中資成分雖然高,但係港味十足!
應該係全大陸資金,但放手俾香港負責人請哂全部香港 crew,導演厲害,令到香港工作人員獲益不少,至少可以留港工作,咁拍幾多季都冇問題啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。