註冊 登入

網劇-反黑

本主題由 suetying_suki 於 2017-11-6 02:58 PM 合併
引用:
原帖由 1119394 於 2017-9-25 12:42 AM 發表

TVB抄人小啊 TVB有明星咩
反黑抄上抄囉!垃圾.劇

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2017-9-25 10:37 AM 發表

反黑抄上抄囉!垃圾.劇
TVB夠垃圾啦一樣有人睇

引用:
原帖由 1119394 於 2017-9-25 10:54 AM 發表

TVB夠垃圾啦一樣有人睇
TVB劇梗係多人睇過哩套垃圾反黑啦!

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2017-9-25 01:28 PM 發表

啦TVB劇梗係多人睇過哩套垃圾反黑啦!
甘多人睇垃圾TVB真係唔怕臭

引用:
原帖由 1119394 於 2017-9-25 01:37 PM 發表

甘多人睇垃圾TVB真係唔怕臭
有咁多觀眾支持你奈得佢何

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2017-9-25 01:48 PM 發表

有咁多觀眾支持你奈得佢何
聞到上引

回覆 引用 TOP

垃圾港慘, 只係一味呢D 套路?  悶死人喇

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅天空 於 2017-9-23 11:45 AM 發表

係邊度有得睇?
youtube 有,  Rose Chan個FB 有放出黎

係咁2 飛左陣,  成堆老野係咁UP UP UP,  乜野黑道都係dry up 真係無興趣睇,
開槍動作一兩野就收皮,  頂,  其實邊個想睇陳春春塊面, 陳欣健塊馬面

Rose Chan出得少, 又唔化妝, 想點

唯一係見到肥左既吳毅脹, 同埋有白晒頭既 求叔

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

梁美芬90年代做緊議員
原來係穿越劇

熱門搜尋: 估價物業 借貸 創業基金 破產申請 恆生旅遊保險 醫療保險 期指

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

哩條導演仔冇料到

熱門搜尋: 估價物業 借貸 創業基金

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2017-9-25 04:17 PM 發表

哩條導演仔冇料到
好似電影黑白道

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

暫時睇,除左招積同大佬B,其他演員都好唔自然

回覆 引用 TOP

王合喜成個阿伯咁!
陳家媛肥師奶
小春返得大陸多土豪味土到....
係咪搵唔到一線拍啊!
全部都out咗九世
劇本又寫得差,
最重要頭三集都係好鬆散唔夠緊湊
幾時致入正題?

熱門搜尋: 持續進修基金 會計 dse 澳洲留學 讀寫障礙 上門補習 日語課程

回覆 引用 TOP

睇晒8集,還可以咁啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。