註冊 登入

網劇:反黑

本主題由 suetying_suki 於 2017-10-9 09:52 AM 合併
垃圾港慘, 只係一味呢D 套路?  悶死人喇

熱門搜尋: 骨膠原 遮瑕膏 瘦面 瘦身 眼霜
fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅天空 於 2017-9-23 11:45 AM 發表

係邊度有得睇?
youtube 有,  Rose Chan個FB 有放出黎

係咁2 飛左陣,  成堆老野係咁UP UP UP,  乜野黑道都係dry up 真係無興趣睇,
開槍動作一兩野就收皮,  頂,  其實邊個想睇陳春春塊面, 陳欣健塊馬面

Rose Chan出得少, 又唔化妝, 想點

唯一係見到肥左既吳毅脹, 同埋有白晒頭既 求叔

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

梁美芬90年代做緊議員
原來係穿越劇

回覆 引用 TOP

暫時睇,除左招積同大佬B,其他演員都好唔自然

回覆 引用 TOP

王合喜成個阿伯咁!
陳家媛肥師奶
小春返得大陸多土豪味土到....
係咪搵唔到一線拍啊!
全部都out咗九世
劇本又寫得差,
最重要頭三集都係好鬆散唔夠緊湊
幾時致入正題?

熱門搜尋: plastic surgery 豐胸療程 韓國護膚品

回覆 引用 TOP

睇晒8集,還可以咁啦

回覆 引用 TOP

01加毒果吹捧,必定………垃圾

引用:
原帖由 wayne138 於 2017-9-26 07:21 AM 發表

01加毒果吹捧,必定………垃圾
套野是垃圾, 是對的, 不過你睇過先講

唔係就等於  你話人地做乜見到大台拍既就話垃圾

fans 特色 :

回覆 引用 TOP

拍咗整整一年就係呢種貨仔
嘥氣!
根本就唔夠財力拍。

回覆 引用 TOP

港劇不看也罷,香港人係垃圾,中日韓台都比香港強,香港唔好再拍野獻世

引用:
原帖由 赤冇士 於 2017-9-26 11:46 AM 發表

港劇不看也罷,香港人係垃圾,中日韓台都比香港強,香港唔好再拍野獻世
又唔好燒落成個香港,  係香港呢家娛樂業 (電視, 電影, 音樂)都差姐,  
呢家D 編劇, 監制唔得,  拍版比錢投資話事果D 又唔得, 無眼光又唔肯諗新野~

fans 特色 :

回覆 引用 TOP

以為網劇尺度會闊啲
結果又係多多顧忌
成熟程度拍馬追唔上港劇

其實係咪要襯番萬勝節,  陳嘉湡B 要唔化妝黎嚇鬼

https://www.youtube.com/watch?v=F8rNIeeAIcg

fans 特色 :

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2017-9-26 12:41 PM 發表

以為網劇尺度會闊啲
結果又係多多顧忌
成熟程度把馬追唔上港劇
你expect乜尺度先?  殺到滿面血? 定係關係政治野? 兩樣我都無乜興趣........

岩岩飛左第一集去第二集, 求其搵支槍指住就拉到就哥了, 拍呢D 戲真係爽, 幾條老野, 打又唔洗打, 一味CHOK 同UP

fans 特色 :

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅天空 於 23-9-2017 11:45 發表

係邊度有得睇?
https://www.youtube.com/watch?v=LOk8KIL8QH8

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。