註冊 登入

[英超] 我廣該會是個永遠支持雲加的人

本主題由 隨風飄逝 於 2017-10-17 02:23 AM 關閉
阿仙奴真系欠咗雲加架,呢段時間,這份感情。唔系錢可以衡量H,就算系錢,都系佢幫我地搵返嚟架。唔係簡簡單單話噉就出嚟比佢噶嘛。就E七十歲啦

熱門搜尋: 韓國護膚品 豐胸療程 瘦面 bb cream cosmetic plastic surgery 雙眼皮手術

回覆 引用 TOP

雖然唔係阿迷,但有少少感動。
經營無疑雲加係有一手,一隊波比佢搞到一間公司咁的確好厲害,好可惜就係用經營一間公司去搞隊波就有些於理不合的感覺,公司賺錢固然重要,但球隊贏取最大榮譽先係最終目的吧?當然,公司沒資金就經營不起,而家隊隊都有錢架,點解你買人眼光咁差咁慢咁無效率,年年歐聯16強出局為左咩,我都睇左咁多年波,阿仙奴個form 係無變過的,買的人又唔係世級,最有心同你打江山又留唔住佢既心,如果雲加仲有自知之明,適當時候退落黎不是還好吧?老實講,費格遜就醒啦,因為佢知道有心無力,知道係時候退休,現在還每次到曼聯睇波,雲加應該同費格遜同一時間退,而家阿記應該有另一番高潮吧

思想唔再進化,只會害左阿仙奴,死纏難打無用架雲爺爺

引用:
原帖由 louie186 於 2017-9-25 05:48 PM 發表

兵工廠三隻字都可以錯既, 有幾支持呀
錯別字多到唔想睇,睇完完全唔知佢想表達什麼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 口口口多水 於 2017-9-25 09:32 PM 發表

雖然唔係阿迷,但有少少感動。
經營無疑雲加係有一手,一隊波比佢搞到一間公司咁的確好厲害,好可惜就係用經營一間公司去搞隊波就有些於理不合的感覺,公司賺錢固然重要,但球隊贏取最大榮譽先係最終目的吧?當然,公 ...
第一啦,唔知你識波識幾多啦。你以為英超一開始就好受歡迎架。隊隊波都有錢?不過都感謝你H留言,起碼你有參與。阿仙奴雲加,曼聯費格遜,如兩者欠其一,未必有今日有噉H英超盛世,咁多人睇,咁多贊助商,咁多錢,謝謝。
每一次十六強。衰我真系唔知點講。如果我好似佢地,同你講抽籤對住都系最強過兩三強。 是與否好難說清。好難解釋。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 口口口多水 於 2017-9-25 09:35 PM 發表

點解你會覺得雲加死纏難打呢。?算啦對於你E講唎個吾係一個好H話題。

引用:
真正識同鍾意阿仙奴H球迷…例如我,無聲出。

冇佢我們正常係踢緊英甲…

你黎搞笑定曲線反雲?

阿仙奴自20世紀初升上頂級聯賽後從未試過降班

引用:
原帖由 Snowball1 於 2017-9-25 09:29 PM 發表

http://metro.co.uk/2015/09/23/ar ... own-report-5403605/
唉…今日傷感H提起雲加傷心的事,今日開心H係可以同啲都係,睇波H人傾談。冇有心情,開支紅酒飲下先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Snowball1 於 2017-9-25 09:06 PM 發表

因為太投入阿仙奴,已與妻子離婚
我真系唔知喎,我身邊識波都唔知。你都係鍾意阿仙奴。?

引用:
原帖由 HingisForever 於 2017-9-25 10:09 PM 發表

你黎搞笑定曲線反雲?
阿仙奴自20世紀初升上頂級聯賽後從未試過降班
可能,(細球場冇錢就有可能)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrdioyu 於 2017-9-25 10:15 PM 發表

我真系唔知喎,我身邊識波都唔知。你都係鍾意阿仙奴。?
我係享利時成為阿迷的⋯⋯

爺爺離婚時好多報導,仲有花邊話有小三,不過時間證明一切。好難想像有阿迷唔知道的。

引用:
原帖由 口口口多水 於 2017-9-25 09:35 PM 發表

唔知你男扮女定女扮男喇,首先我就表態我就唔鍾意(摩lin佬),每個人處事方式不同。即系系人都知道做擦鞋仔。會對升職,機會多的大D呀咁,我就唔系亦都唔認同哩種人。更加唔會在職場上害別人。

熱門搜尋: 臍帶血 超聲波 母乳 尿片 產後修身 初生嬰兒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Snowball1 於 2017-9-25 10:32 PM 發表

我係享利時成為阿迷的⋯⋯

爺爺離婚時好多報導,仲有花邊話有小三,不過時間證明一切。好難想像有阿迷唔知道的。
其實大家既然都是阿仙奴球迷,不如一齊希望今晚阿記大勝一場,使所有吾同立場的阿迷都開心一下吧。

開定紅酒喇,仲飲緊啦已經。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。