註冊 登入

[英超] 我廣該會是個永遠支持雲加的人

本主題由 隨風飄逝 於 2017-10-17 02:23 AM 關閉
2:0贏

熱門搜尋: 澳洲留學 mba dse ielts degree 日語
引用:
原帖由 MYC832D 於 2017-9-25 10:39 PM 發表

其實大家既然都是阿仙奴球迷,不如一齊希望今晚阿記大勝一場,使所有吾同立場的阿迷都開心一下吧。
我吾買大慨原因

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYC832D 於 2017-9-25 10:39 PM 發表

其實大家既然都是阿仙奴球迷,不如一齊希望今晚阿記大勝一場,使所有吾同立場的阿迷都開心一下吧。
賠率又少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrdioyu 於 2017-9-26 10:13 AM 發表

但藍斯,其中一種最強嘅武器就系佢嘅体力,唔用又浪費咗。雲加又吾想,噉你而家明啦,佢真係見過佢父母架
大家都知道雲爺爺從費sir手上搶贏藍斯過檔……
而雲爺的藍圖是裁陪Ramsey和Wilshere為
未來十年兵工廠的雙核心,
只可惜全能中場 都需要有韋拉,比堤 類別的同伴幫助
雲加的計劃:本來是 迪亞比 和 桑治 在他們身後支援的,如果這陣式 他倆就可以盡情火力全開

引用:
原帖由 mbtyo 於 2017-9-26 10:51 AM 發表

2:0贏
其實暫時都仲未有人可以同拿卡配合得好好但佢都入六埸六球波啦。我相信奧斯爾佢可以做到。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Petit.K 於 2017-9-26 10:57 AM 發表

大家都知道雲爺爺從費sir手上搶贏藍斯過檔……
而雲爺的藍圖是裁陪Ramsey和Wilshere為
未來十年兵工廠的雙核心,
只可惜全能中場 都需要有韋拉,比堤 類別的同伴幫助
雲加的計劃:本來是 迪亞比 和 桑治 在他們身 ...
留意下現有踼的m35,今季英超佢第一球助功給拿卡果球嗰隻旋令你諗起乜。真係再上youtube多次你諗到乜?呢個有机成dm的,新型dm

留意下我地阿仙奴H雲加!大家要必須知道佢唔想好似曼聯H費格遜,爛攤子咁走。
我哋有好多有潛質H球,我地有錢啦。亦可買球星。當阿仙奴係個仔咁,D球員係個孫。但始終同我哋H中文化唔同。冇孝為先,邊個諗到,亨利,恨你。咁都得丫

回覆 引用 TOP

雲加教授,我很喜歡

引用:
原帖由 mrdioyu 於 2017-9-26 11:11 AM 發表

留意下現有踼的m35,今季英超佢第一球助功給拿卡果球嗰隻旋令你諗起乜。真係再上youtube多次你諗到乜?呢個有机成dm的,新型dm
我個人認為M35才是中場二位中的必須正選

熱門搜尋: 嬰兒床 人奶 母乳 bb會
引用:
原帖由 mrdioyu 於 2017-9-26 11:11 AM 發表

M35夥拍高基連,卡蘇拿 或 Niles
咁樣的中場組合,兵工廠才夠硬度和列強一爭

熱門搜尋: 韓國時裝 眼鏡 手錶品牌 免費試用 結婚對戒 折扣 耳環

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑鮑游精精 於 2017-9-26 11:28 AM 發表

雲加教授,我很喜歡
以前就係打机,足球都冇買賣球員。點解?
因為佢買賣球員,再將果D啲資金用E起新球場。原來係咁好玩架喎
細細H球場入面有間少少的球會,變成世界知名。

熱門搜尋: 韓國時裝 眼鏡 手錶品牌 免費試用 結婚對戒 折扣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2017-9-25 05:48 PM 發表

兵工廠三隻字都可以錯既, 有幾支持呀
笑左...

唔系咩特別球迷,但系呢幾年阿記次次都系開季前二三,
聖誕後傷病唔夠人踢跌watt,歐聯踢一兩場漂亮足球後等出局,
復活後衝三四,年年如是,
所有今年開季太差我擔心下年可能連歐霸都無得踢。
時代唔同,無時間比你慢慢栽培一個新人,以前可以慢慢等,
但系今時今日隊隊波都買星級球員換血,
肥賓無錢無野好講,但系如果有錢唔買就真系唔知佢想點。

今年一定要贏多的,努力努力!!??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Matt1221 於 2017-9-26 11:53 AM 發表

笑左...
吾好咁啦,平時我真係個懶H人,吾做呢D寫字嘢,當我真系,見到雲加成日咁樣俾人話…我都行出嚟。我寫字有時寫錯,我都寫。就代表我係好有誠意

熱門搜尋: 澳洲留學 mba dse ielts degree

回覆 引用 TOP

如果唔系雲加之前堅持踢悅目足球。唔會有咁多球迷,咁就都咁多錢。未必有呢一個球場。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。