註冊 登入

[英超] 我廣該會是個永遠支持雲加的人

本主題由 隨風飄逝 於 2017-10-17 02:23 AM 關閉

我廣該會是個永遠支持雲加的人 E-mail 此主題給朋友

我應該會個永遠支持雲加的人,二十年佢足足用左佢人生的二十年光陰,而建造成了我哋H現在H兵公廠,佢就梨七十歲了...對我地概兵公廠。佢曾經用咗個帶些黑色幽默咁講:……阿仙奴係佢H。系一場波慨記者會上面的記者…工作人員…全埸。幾秒鐘冇人講嘢。真正識同鍾意阿仙奴H球迷…例如我,無聲出。
冇佢我們正常係踢緊英甲…,…我哋已前的高貝利球賽是全英超英超最細少的。冇佢買賣球員…善用球員…。話佢系伯樂錯唔錯?伯樂係個好H名詞喎,但對於佢嚟講。錯!佢唔係搵千里馬返E,佢揾有潛質H馬改造成萬里馬,再用這些錢起我們這一個宜家呢個球場。冇佢冇呢啲錢起。冇佢堅持要系英超踢悅目足球,我們H門票,可以賣到現在全英超最貴咩。
聽到呢段新聞,…我冇聲出。一個就七十歲H老人家。
以前俾佢培育H球員變成超級球星仆街丫…仲俾人名宿名宿添咁…俾人叫。而家而家亨利丫果D逐個逐個咁E反佢。為左咁錢反佢老豆,反兵工廠,如果吾係雲加,係71度可能見到亨利條契弟問你先生想要乜丫而家!!!!
我唔係話想要雲加一路做教練。佢都七十歲啦大家,又唔系冇錢,命就得一條。我都唔記得咗曼聯費格遜,出去騎馬仔幾多年呀今年曼聯先踢返歐冠咋仲要系不停咁買人買人買人,上年摩連奴條契弟咪一樣垠屭鴢e四,仲要死雞撐飯蓋,歐協杯好啊好啊幫曼聯咫妨e未姘L啊果D,佢不停呃啲新H球迷,雲加吾做享下清福好過啦啦。之前D前四係咪一樣曾經咩^到過。我地上年先第一次。
點都好,我地兵工廠真正H球迷吾好咁對雲加啦,一個七十歲H阿伯用咗廿年H時間係一間公司到做。將佢由細變大再化成超大H公司。
再認真d咁講啦或者,正常仲有幾多年命。於心何者
一篇留言,一些心聲
一個球迷,一個球會。
我叫mrdioyu係呢度還有一個post,叫我是一個鍾意阿仙奴超過十五年的球迷。但應該不post了始終呢度,回覆得太少。當我自言自語吧,多謝大家
mrdiouyu
鍾意雲加
阿仙奴的球迷
超級大球會,上

兵工廠三隻字都可以錯既, 有幾支持呀

冰工廠,溶解中

引用:
原帖由 一毛一樣 於 2017-9-25 06:55 PM 發表

冰工廠,溶解中
之前其他H前四溶化左喇係上季,先全部硬哂

回覆 引用 TOP

雲加貢獻,冇人唔知,但雲加都要與時並進,一個忠於阿仙奴球迷上

我寫咗好多錯字。唔使與時並進啦,佢退休算啦。都咁老啦,享受下人生,佢為咗足球,用咗好多時間啦。見到佢咁老,我就好唔開心。其他咁已經老H高級聯賽教練,你有冇見過呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一毛一樣 於 2017-9-25 06:55 PM 發表

冰工廠,溶解中
真系冰融化噶。佢已有錢,可以喺屋企同佢老婆仔女一齊。但佢選擇足球。選擇咗阿仙奴,主場作客主場作客呀。

引用:
原帖由 zarkava08 於 2017-9-25 07:16 PM 發表

姨硠Q
佢用時間嚟證明咗,兵工廠係佢H生命。最接近佢嗰個人係,曼聯H費格遜。但佢退咗休享福啦。大家知唔知道點解會有咁多有潛質H球員,肯嚟阿仙奴呢其實??。其實呢,有好多地方都好多叻好有潛質H球員。來自世界各地,試過好多次,雲加就坐佢我噶私人飛機。佢親身去見佢地。為表示誠意。講……例如威爾斯H藍斯好多就係其一,好多球隊都想佢加入,咁雲加親身,去見佢地。去見佢地父母。正常父母都唔想自己H兒女,離鄉別井架啦。咁藍斯,,嘩…雲加…真的是雲加呀老公。阿仙奴嗰個教練呢………佢地父母梗係乜都肯制啊啦
呢招真系萬試萬靈。
又好多感慨。
mrdioyu

熱門搜尋: 雙眼皮手術 化妝品 保濕產品推介 eyeliner

回覆 引用 TOP

始終云加心力退了........

引用:
原帖由 King29 於 2017-9-25 07:33 PM 發表

雲加貢獻,冇人唔知,但雲加都要與時並進,一個忠於阿仙奴球迷上
之前最想要哥迪奧拿,曾經巴塞。宜家曼城。

熱門搜尋: 設計 補習介紹 升學 酒店業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrdioyu 於 2017-9-25 08:24 PM 發表

真系冰融化噶。佢已有錢,可以喺屋企同佢老婆仔女一齊。但佢選擇足球。選擇咗阿仙奴,主場作客主場作客呀。
因為太投入阿仙奴,已與妻子離婚

引用:
原帖由 brother21 於 2017-9-25 08:55 PM 發表

始終云加心力退了........
既然雲加想幫阿仙奴踢波多年,咪比哄C等佢囿薽e四,為咗佢好又好,為咗我地好也好。之前隊隊,前四。你換教練跟住就冇前四喀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Snowball1 於 2017-9-25 09:06 PM 發表

因為太投入阿仙奴,已與妻子離婚
oh.... my god. are u really?
你日日係屋企搭飛機吾理佢?

引用:
原帖由 mrdioyu 於 2017-9-25 09:14 PM 發表

oh.... my god. are u really?
你日日係屋企搭飛機吾理佢?
http://metro.co.uk/2015/09/23/arsenal-manager-arsene-wenger-splits-with-wife-after-marriage-breakdown-report-5403605/

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。