註冊 登入

【鄭俊弘】定【色奴王】?

本主題由 menubill 於 2017-10-8 12:28 AM 移動
引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-1 01:54 PM 發表

怪不得叫狗公!

响亞視嗟陀左好耐,都唔細
每套劇都想追女主角,不過鑊鑊食檸檬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2017-10-1 01:56 PM 發表

因為色奴冇相算未斷正
今次一仔出師失利喎

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-1 05:27 PM 發表

今次一仔出師失利喎
根本冇出軌,最失望系弘弘,冇人替代佢

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-1 05:36 PM 發表

根本冇出軌,最失望系弘弘,冇人替代佢
硬B都係咁話

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-1 05:38 PM 發表

硬B都係咁話
哦!

【色奴】唔敢出軌

熱門搜尋: 洗頭水 增髮 髮尾油 防脫髮洗頭水 甩頭髮 頭髮
引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-1 06:19 PM 發表

哦!

【色奴】唔敢出軌
佢都話而家點會咁害自己啊

係都攞咗獎先啦

引用:
原帖由 anti_hkd38 於 2017-10-2 01:59 AM 發表

好明顯有人先下手為强…
後下手遭殃

三個之中,狗公鵬同阿廢最L衰格,訊號王呢次衰喺個人妖手上,on9無極限!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anti_hkd38 於 2017-10-2 01:59 AM 發表

好明顯有人先下手為L…
呢單嘢擺明有陰謀H啦,臨頒獎先來抹黑,套劇播個陣又唔見咿Od來炒作。今年王浩信威脅到邊個奏曮牷A佢被抹黑的話邊個最得益畫公仔都唔使畫出場啦。其實本身自己套劇都算最高收視,搞咁多陰濕招。

熱門搜尋: 情侶戒指 名牌 韓國女裝 不織布袋 耳環 眼鏡 鑽石
引用:
原帖由 anti_hkd38 於 2017-10-2 06:29 PM 發表

上年根本都唔L應該係隻死狗公架啦,係條狗公為咗拎獎,借條心急如焚想嫁嘅x后過橋,可憐x后都唔知有無比人又食又拎…
好識利用人家弱點

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。