註冊 登入

【鄭俊弘】定【色奴王】?

本主題由 menubill 於 2017-10-8 12:28 AM 移動
引用:
原帖由 xanxus1984 於 2017-10-4 03:19 PM 發表

有賤信係到,無人敢認第一
X2!支持色奴第一位,可憐 yo yo 飲雞湯!

引用:
原帖由 FongFong2016 於 2017-10-5 10:40 AM 發表

X2!支持色奴第一位,可憐 yo yo 飲雞湯!
乜叫飲鷄湯

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-5 10:41 AM 發表

乜叫飲●
心靈雞湯😔

回覆 引用 TOP

signal單嘢都冇證據,好明顯係俾屈
鄭就斷嗮正,有齊嗮證據,點樣比?

引用:
原帖由 luckyfish2014 於 2017-10-5 11:58 AM 發表

斷乜鬼正未結婚同边個拍拖都得啦!

引用:
原帖由 redredeapple 於 2017-10-5 12:15 PM 發表

斷乜鬼正未結婚同边個拍拖都得啦!
原來斷正係有家室先算,我記得佢已經有個拍拖多年H未婚妻窩

引用:
原帖由 luckyfish2014 於 2017-10-5 12:59 PM 發表

原來斷正係有家室先算,我記得佢已經有個拍拖多年嘅未婚妻窩
未婚 !一日未結婚都可以選擇 !最後發覺唔岩早散早著勉強無幸福!再講結婚離婚在現今社會己經不是甚麽大不了啦可況是未婚!

引用:
原帖由 redredeapple 於 2017-10-5 02:17 PM 發表

未婚 !一日未結婚都可以選擇 !結婚離婚在現今社會己經不是甚麽大不了啦!
不過結了婚身為人夫人父, 這樣的緋聞對其公眾形象的殺傷力, 比未婚的無可否認大得多

引用:
原帖由 mcy101 於 2017-10-5 02:33 PM 發表

不過結了婚身為人夫人父, 這樣的緋聞對其公眾形象的殺傷力, 比未婚的無可否認大得多
佢老婆幾靚男人有錢就身痕!

熱門搜尋: 韓國時裝 免費試用 crystal 帆布袋 ring 不織布袋 折扣

回覆 引用 TOP

如果王浩信返番去老婆身邊都仲有得救,千萬唔好似撈家拋妻棄子,娶件大陸婆,即使撈家演技再好,都唔想睇佢。

無可否認,色奴王演技一流,扮暖男扮得出神入化

熱門搜尋: eye cosmetics 保濕產品推介 抽脂 粉餅
引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-5 10:33 PM 發表

無可否認,色奴王演技一流,扮暖男扮得出神入化
Eu,你係唔係被佢呃左

引用:
原帖由 err33 於 2017-10-5 11:27 PM 發表

Eu,你係唔係被佢呃左
騙徒嘅手法層出不窮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 err33 於 2017-10-5 11:27 PM 發表

Eu,你係唔係被佢呃左
人家對象系女生only

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luckyfish2014 於 2017-10-5 11:58 AM 發表

人家拍拖散拖,结婚离婚都係人家事,當事人都有權低調處理。
証乜鬼據啫,男H有承認求過婚,亦有澄清左女H唔肯嫁,與前度女友己结束完结。一日唔肯嫁就雙方都可再選擇,想拖住拖到幾時?幾時完関外人什麼事?
廣男{承認感情缺失,公開恋億萬廣姐,200萬跑車招搖過市,一齊遊日本,俾人話軟反又唔見針對咬實唔放?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。