註冊 登入

【鄭俊弘】定【色奴王】?

本主題由 menubill 於 2017-10-8 12:28 AM 移動
人家吃散餐,骗婚離婚都係人家事,當事人都有權【扺調】處理。

証乜鬼據啫,男嘅有承認求婚,又話女嘅唔肯嫁,未與未婚妻结束完结。一直想拖住拖到幾時?未完又溝其他女,同時想一腳踏幾船,wtsapp哄未婚妻,同時又追女,咁假咁虛偽,関外人什麼事?鬼叫你做偽人咩形象插水還想入屋,收工啦

想拖其他人落水?一單還一單,等賤男收皮唔好再出來獻世

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 09:02 AM 發表

人家吃散餐,骗婚離婚都係人家事,當事人都有權【扺調】處理。

証乜鬼據啫,男H有承認求婚,又話女H唔肯嫁,未與未婚妻结束完结。一直想拖住拖到幾時?未完又溝其他女,同時 ...
咩都好, 任何人都絕對有權揀, 結過婚H都可以再溝女, 問題係要同上一手劃清界線, 毫無瓜葛......
未婚H分手, 已婚H離婚
然後你同我天各一方, 你有你H生活, 我繼續我H忙碌, 但假如有一日, 我地真係喺路上面偶然咁撞到, 我地會點奰Y, 問候一......凸凸凸......

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 09:45 AM 發表

咩都好, 任何人都絕對有權揀, 結過婚嘅都可以再溝女, 問題係要同上一手劃清界線, 毫無瓜葛......
未婚嘅分手, 已婚嘅離婚
然後你同我天各一方, 你有你嘅生活, 我繼續我嘅忙碌, 但假如有一日, 我地真係喺 ...
cut & paste效力宏大

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 09:59 AM 發表

cut & paste效力宏大
係copy & paste

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 10:25 AM 發表

係copy & paste
哦!用盡方法支持弘弘

熱門搜尋: 兒童傢俬 baby 奶粉 DHA 孕婦奶粉 孕婦飲食 親子活動
引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 10:39 AM 發表

哦!用盡方法支持弘弘
愛是俊弘,當所愛~~~~~是你

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 10:39 AM 發表

哦!用盡方法支持弘弘
唔見左你的盟友H?可能又要變身啦!真孤獨!加油

引用:
原帖由 fb9270245 於 2017-10-6 10:55 AM 發表

唔見左你的盟友嘅?可能又要變身啦!真孤獨!加油
有人類最好朋友已經足夠

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 10:51 AM 發表

愛是俊弘,當所愛~~~~~是你
嘩!又黎經典金曲!

好多uncle拍結婚MV都用呢首我都過,不有你的名字

引用:
原帖由 fb9270245 於 2017-10-6 10:55 AM 發表

唔見左你的盟友H?可能又要變身啦!真孤獨!加油
美少女轉身變, 已變成糞便

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 01:20 PM 發表

嘩!又黎經典金曲!
好多uncle拍結婚MV都用呢首我都過,不有你的名字
你的名字, 我的姓氏, 唔好相信愛是永恆, 話唔定有一日都係要吻別
所以, 陳小姐曾經叫大家, 唔好叫佢做王太, 叫返佢做YOYO~

引用:
原帖由 xanxus1984 於 2017-10-4 03:19 PM 發表

有賤信係到,無人敢認第一
背妻鬼魂仲唔賤,俾我剪鬼左佢,等佢仲搞搞陣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 六合狂中 於 2017-10-5 03:00 AM 發表

可能色奴王鐘愛零波,所以先比達哥有機可乘
難怪yoyo輸啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 err33 於 2017-10-5 10:17 PM 發表

如果王浩信返番去老婆身邊都仲有得救,千萬唔好似撈家拋妻棄子,娶件大陸婆,即使撈家演技再好,都唔想睇佢。
男人都係咁,有個錢就身痕,奇就奇在色奴個老婆係索女,都要出去搞三搞四

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 01:34 PM 發表

你的名字, 我的姓氏, 唔好相信愛是永恆, 話唔定有一日都係要吻別
所以, 陳小姐曾經叫大家, 唔好叫佢做王太, 叫返佢做YOYO~
笑x死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。