註冊 登入

[其他] 今時今日,點解D靈異影片仲係咁多黑白?

今時今日,點解D靈異影片仲係咁多黑白? E-mail 此主題給朋友

有無兄師分享吓好堅既靈異/超自然現象影片呀,謝謝

熱門搜尋: 情侶戒指 手錶品牌 crystal online shopping

回覆 引用 TOP

彩色都有的,不過難分真與假。

仍然自由自我, 永遠高唱國歌, 走遍鄉里~~
粥粉麵飯, 皆陣列在前!!
臨兵鬥者,皆陣列前行!!
X+Y+X
引用:
原帖由 泉船 於 2017-10-3 02:14 AM 發表

人面多險詐

回覆 引用 TOP

https://www.youtube.com/watch?v=wUZFWCy78Hg

https://www.youtube.com/watch?v=thIRWWJzORU

https://www.youtube.com/watch?v=1DXSHQtZ9GA

頂字仙....

引用:
原帖由 泉船 於 2017-10-3 02:14 AM 發表

可能彩色比較易出破綻。
真既可能係不存在....

熱門搜尋: facial 暗瘡 美容院

回覆 引用 TOP

氣氛問題囉!每個導演刀有唔既拍聶手法既...

多謝分享。
現今科技應該能夠實現以上現像。

引用:
原帖由 未日救未來 於 2017-10-3 12:47 PM 發表

氣氛問題囉!每個導演刀有唔既拍聶手法既...
而家週街都係攝影師。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日照江河 於 2017-10-3 12:47 PM 發表

多謝分享。
現今科技應該能夠實現以上現像。
當然 要做假既 現金 咩刀可以 ......

靈異 只有自己去接粥 老老實實 老豆講你都未必信...

黑白望落去似的

熱門搜尋: make up mascara 化妝掃
而家啲神打,問咪,最真實,點解冇專家去深入探討,反而向啲照片尋找答案?

引用:
原帖由 novo0704 於 2017-10-3 02:01 PM 發表

當然 要做假既 現金 咩刀可以 ......

靈異 只有自己去接粥 老老實實 老豆講你都未必信...
老豆都常日同我講,以前好多鬼,而家冇晒!

唔知係咪現代人知識普及有關。

引用:
原帖由 123people 於 2017-10-5 06:44 PM 發表

老豆都常日同我講,以前好多鬼,而家冇晒!

唔知係咪現代人知識普及有關。
呢代個個都係見ufo

講鬼實在太 out

夏笑升港ufo 多人睇過 司徒先生

引用:
原帖由 novo0704 於 2017-10-5 07:43 PM 發表

呢代個個都係見ufo

講鬼實在太 out

夏笑升港ufo 多人睇過 司徒先生
ufo趣味性,鬼神可怕性,一定係ufo受歡迎,但講切身關係,就係鬼神喇。

以前我老豆係海邊生活,經常都聽到啲鬼嘈喧巴閉,言之鑿鑿,都唔知信唔信好!

有彩既

熱門搜尋: 財務公司 借錢 二按
 44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。