註冊 登入

「王者對決3」 曹星如 vs 河野公平 直播 // 啲人代入睇緊<使徒行者>??

本主題由 suetying_suki 於 2017-10-10 04:27 PM 移動

「王者對決3」 曹星如 vs 河野公平 直播 // 啲人代入睇緊<使徒行者>?? E-mail 此主題給朋友

如題, 各位巴絲, 請問知唔知邊個台有得睇?

#29--->

之前睇蘋果動讀者對拳賽啲Comments, 真係火都滾, 今日真係不吐不快, 啲人又話 唔公平, 又話  黑判, 竟然有啲話星如嬴得唔光彩>>>丟香港人架,

駛唔駛睇場拳賽又燒到去黑金, 差啲以為佢哋睇緊<使徒行者>, 我覺得最多話星如係好彩啫....
講真, 我睇完全場比賽, 到判之前個一刻,  我相信大部份人都以為佢輸, 因為大家真係唔識拳賽規例, 以為受傷唔俾繼續比賽就當輸。

睇一場專業的拳擊運動比賽, 見人口腫面腫而又嬴咗, 就直覺人哋贏得不夠光明磊落, 諗都唔緊要, 係正常既, 但駛唔駛即刻就去挖苦同小人一番, 同細佬控制大腦去做嘢有咩分別, 不如揾阿卓Sir查下星如啦

引用:
原帖由 georgetsang1123 於 2017-10-3 04:12 PM 發表

如題, 各位巴絲, 請問知唔知邊個台有得睇?
推!
真係好想知邊到有直播~

回覆 引用 TOP

有得直播咁筍?

回覆 引用 TOP

留名等消息先

回覆 引用 TOP

網台??

熱門搜尋: 護髮 膠原蛋白 染髮
fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2017-10-4 08:38 AM 發表

網台??
3月嗰次係華為網上直播, 今次到而家都未有消息

回覆 引用 TOP

Opensky tv

真係唔明, 香港人香港賽事香港電視台無得播???

引用:
原帖由 georgetsang1123 於 2017-10-6 11:23 AM 發表

真係唔明, 香港人香港賽事香港電視台無得播???
主辦單位要主動向電視台付款直播,畢竟拳擊在這裏不是主流項目,電視台是要考慮收視率,不會主動購入播映權

回覆 引用 TOP

收費台?

熱門搜尋: 催眠 脊柱側彎 懷孕 心理醫生 中醫 輪椅

好fake好腥呀

回覆 引用 TOP

剩係知頭幾場可以裝App睇。

熱門搜尋: 婚禮 婚宴 化妝學校

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leowanhk 於 2017-10-4 09:30 PM 發表

Opensky tv
下載左而家睇緊但睇番節目表去到2115日本妹嗰場之後沒左,懷疑可能去到咁上下要你比錢睇

引用:
原帖由 流浮山67 於 2017-10-7 06:47 PM 發表

下載左而家睇緊但睇番節目表去到2115日本妹嗰場之後沒左,懷疑可能去到咁上下要你比錢睇
曹生嗰場HKBN 獨家播

引用:
原帖由 leowanhk 於 2017-10-7 06:52 PM 發表

曹生嗰場HKBN 獨家播
收唔收錢

熱門搜尋: 不織布袋 韓國女裝 情侶戒指 帆布袋 折扣 日韓時裝
引用:
原帖由 流浮山67 於 2017-10-7 06:53 PM 發表

收唔收錢
免費
睇HKBN 臉書

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。