註冊 登入

[香港] 蔡思達算唔算第三者慣匪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凱兒 於 2017-10-4 10:32 PM 發表

她好少女性朋友只有姣許亦妮最 friend. 後掩人耳目才䅻埋賴惠玲堆。拍劇只䅻男人。那有女藝員同男性玩到顛。
許亦妮同佢最夾呢,類鬥類

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wci234236 於 2017-10-4 05:40 PM 發表

人緣好,受男人歡迎。💃💃💃
發電, 挨身挨世落男人到, 送诐餅, 當然男人喜歡la. 世界盃挨落 亞。Nat 身邊, 相片在她微博。恵康廣告花絮有片同鄭俊弘玩到送埋波餠, 加埋假學歷, 危駕影相, 亂駕車撞人車, 為人任勝自我不太顧感受, 黐人男友及人夫足以証明。有片有真相, 何來屈她。叫TVB雪了她, 搞到成個TvB啲男人, ㄧ系怕及避佐她, ㄧ系就吃了她一餐, 啲監制又有豆腐食, 當然愛用她, 夭番地覆。

引用:
原帖由 凱兒 於 2017-10-5 12:51 AM 發表

發電, 挨身挨世落男人到, 送诐餅, 當然男人喜歡la. 世界盃挨落 亞。Nat 身邊, 相片在她微博。恵康廣告花絮有片同鄭俊弘玩到送埋波餠, 加埋假學歷, 危駕影相, 亂駕車撞人車, 為人任勝自我不太顧 ...
因為佢要搞到人家散人亡就最happy

回覆 引用 TOP

姣婆遇上脂粉客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凱兒 於 2017-10-5 12:51 AM 發表

發電, 挨身挨世落男人到, 送诐餅, 當然男人喜歡la. 世界盃挨落 亞。Nat 身邊, 相片在她微博。恵康廣告花絮有片同鄭俊弘玩到送埋波餠, 加埋假學歷, 危駕影相, 亂駕車撞人車, 為人任勝自我不太顧 ...
達哥冇波喎,見到佢着泳衣啲相兩粒飛釘

或者佢乜窿都搞得 所以啲仔咁諗 雪鬼左佢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-4 04:14 PM 發表

個個浸豬籠之前都嗌冤枉架啦
Signal 夠話自己冇啦,睇吓今期東周有相有憑證,唔好以為拍咗兩套劇可以洗底扮暖男!

係夜場做開嘅人都知道啊signal滾到飛起,成日食女,啲人叫佢快槍手啊!2-3分鐘搞掂嗰啲呢

引用:
原帖由 Banyantree 於 2017-10-5 06:54 AM 發表

Signal 夠話自己冇啦,睇吓今期東周有相有憑證,唔好以為拍咗兩套劇可以洗底扮暖男!

係夜場做開嘅人都知道啊signal滾到飛起,成日食女,啲人叫佢快槍手啊!2-3分鐘搞掂嗰啲呢 ...
不過我好奇,如果男藝人咁樣玩,其實唔驚果度d女人同雜誌講出來嗎∼
唔驚人拍佢片要脅佢,定其實男人唔會諗太多~

引用:
原帖由 半空黃色魚蛋 於 2017-10-5 08:43 AM 發表

不過我好奇,如果男藝人咁樣玩,其實唔驚果度d女人同雜誌講出來嗎∼
唔驚人拍佢片要脅佢,定其實男人唔會諗太多~
大把私人夜㘯咪唔驚囉!嗰啲models  啊人家老婆啊富二代大家玩,米唔會搞嘢囉!
有幾多個好似林風咁唔好彩啊

同埋signal都無錢!間屋都仲係租嘅咋,名氣都係今年先有姐!之前係Mr 大茄 鬼Q得閒搞佢咩

回覆 引用 TOP

當然算啦!!

仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)

回覆 引用 TOP

強力發電機受男人歡迎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wci234236 於 2017-10-4 05:40 PM 發表

人緣好,受男人歡迎。💃💃💃
盲俠抽離唔到,真係盲咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Banyantree 於 2017-10-5 06:54 AM 發表

係夜場做開嘅人都知道啊signal滾到飛起,成日食女,啲人叫佢快槍手啊!2-3分鐘搞掂嗰啲呢 ...
嗰兩幅相就叫做有憑證?吾明點解仲有人信雜誌講H嘢!

回覆 引用 TOP

嗰度又唔係旺角銅鑼灣,咁岩經過喺附近吔碗雲吞麵飲杯咖啡?

Haha. 未免自己呃自己吧!!即管睇下Yoyo信唔信囉個老公?係個咁敏感時期都會喺人哋樓下俾人影到兩幅相?咁大個人自己都唔識得避忌下

唯一解釋就是他們已經分開了,無需避忌

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。