註冊 登入

行快線45秒被警截停 網民:你第一日揸車?

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2017-10-5 08:16 AM 發表

0n99,我邊一忽話要香港跟北美? 有人話纽約多人陽祧u,我憑我經驗贊同,並加句北美一般都咁,有問題? 有人即刻扮專家用份交通例寸我,話我唔識英文,我講比佢聽,例還例,例是人執行H,我亦叫佢唔好用香 ...
真係好能可怕,柒足咁多板,真係唔只on9,直頭係腦智力有殘障,慘

按照法例係靠左使,即係慢線冇車,行中線都違例 。

下次小心D啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anti-5Mo 於 2017-10-4 11:48 PM 發表

唔阻人有乜好告?
慢線條路又爛又多垃圾....
見到啲旅遊巴、泥頭車、拖頭,有咁遠走咁遠啦,仲行中慢線咩...
彈石彈花爆玻璃,係咪你陪俾我先?
所以我呢二十幾年都鍾意行快線,不過無俾人抄過牌喎。

無知...

回覆 引用 TOP

點解而家呢咁多戇鳩 問題?
還是不嬲都有咁多呢啲人。
應該又係有咗互聯網之後啲人浮曬上面。
我開始相信呢個世界上有一小部分 正常的 人控制啲白痴低能的人。

引用:
原帖由 時空……應知 於 5/10/2017 07:01 發表

全部都係外星人嚟,E度係香港,用香港法律㗎喇、 成日都講外地(美加)。
想點呀!係咪畀番450蚊你呀。
講外星鄉下可以逆線行車、衝燈有咩意思?唔通多車繁忙塞車會捉行快缐咩,多Q餘!
見到捉快線L開心過掃違泊,哈哈!

回覆 引用 TOP

揸咗10幾年車先罪一張告票
仲要上網問人 真係7上腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bsdfhwe 於 2017-10-5 08:25 AM 發表

真係好能可怕,柒足咁多板,真係唔只on9,直頭係腦智力有殘障,慘
識寫幾句簡單英文就自以為高級華人喎,十幾年老華僑
挑,重係50年代咩

引用:
原帖由 ricebuket 於 5/10/2017 08:02 發表

乘客: 喂司機大佬,正話黃燈嚟,你咁衝好撚危險喎!

的士佬: 黃燈個個都係咁衝㗎啦,唔通dup車咩,分分鐘俾後面條盲毛隊屎忽呀!

乘客: 嘩! 大佬,紅燈你又衝!

的士佬: 驚西咩,我楂咗幾廿年 ...
佩服咁好文采

熱門搜尋: wedding 身體檢查 鑽石 結婚 眼部護理 ring
引用:
原帖由 時空……應知 於 2017-10-5 08:32 AM 發表

點解而家呢咁多戇鳩 問題?
還是不嬲都有咁多呢啲人。
應該又係有咗互聯網之後啲人浮曬上面。
我開始相信呢個世界上有一小部分 正常的 人控制啲白痴低能的人。
根本就係西方教育制度在6-70年代開始訓練大部份普通人不需用腦去思考的最終成績

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NSR 於 2017-10-5 04:18 AM 發表

香港揸車真系好無自由,糸NY都無哩D無理規則。
我係個海揸船連線都冇。

引用:
原帖由 cp238238 於 2017-10-5 03:25 AM 發表

如果執到正,我諗淨係吐露港公路,每日可發出過百張告票!
執到正,行人過紅燈,每日可發過萬張!

大鄉里?

熱門搜尋: 頭皮 髮型 shampoo 護髮 髮尾油 增髮 腋毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stuntman 於 2017-10-5 08:43 AM 發表

我係個海揸船連線都冇。
ching揸乜嘢船?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。