註冊 登入

魚缸濾材交流區

神之濾材~

引用:
原帖由 lonely-tony 於 2017-10-5 11:09 AM 發表

有無魚缸相睇呀?
無呀又係你呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2017-10-5 02:03 PM 發表

繼午夜之迷後,又有神秘的魚缸!
個個人都好神秘,唔只我架,我都想知你地咩樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tbyu 於 2017-10-6 12:46 AM 發表

神之濾材~
幾錢架?

引用:
原帖由 Jenny藍月女神 於 2017-10-6 02:54 AM 發表

幾錢架?
超便,但好易塞同好難洗~~但係包你有清澈見底的水~

引用:
原帖由 tbyu 於 2017-10-6 03:40 AM 發表

超便,但好易塞同好難洗~~但係包你有清澈見底的水~
咁即係幾錢者

點樣塞點樣難洗?

引用:
原帖由 Jenny藍月女神 於 2017-10-6 03:42 AM 發表

咁即係幾錢者

點樣塞點樣難洗?
嗯...去片!
https://www.youtube.com/watch?v=C_9-yACnkj8

引用:
原帖由 tbyu 於 2017-10-6 03:48 AM 發表

嗯...去片!
https://www.youtube.com/watch?v=C_9-yACnkj8

呢條片係你本人?屎水令人好.....

隻手係咪你呀?好多毛同埋曬到好黑

引用:
原帖由 Jenny藍月女神 於 2017-10-6 03:57 AM 發表

呢條片係你本人?屎水令人好.....

隻手係咪你呀?好多毛同埋曬到好黑
唔係我隻手,我都唔係毛怪~

引用:
原帖由 tbyu 於 2017-10-6 12:46 AM 發表

神之濾材~
好似女人放落大髀中間嗰嚿嘢咁

熱門搜尋: 瘦身 甩頭髮 make up 激光去斑 飄眉 beauty
多年嚟都係棉+環走天涯

熱門搜尋: 韓國護膚品 豐胸療程 瘦面 bb cream

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pp668 於 2017-10-6 07:20 AM 發表

好似女人放落大髀中間嗰嚿嘢咁
邊有咁厚架

回覆 引用 TOP

錦鯉 用K1
淡水缸仔 用Matrix
咸水 用 沙樽
珊瑚缸 用 ATS

引用:
原帖由 dicky826 於 2017-10-6 09:02 AM 發表

錦鯉 用K1
淡水缸仔 用Matrix
咸水 用 沙樽
珊瑚缸 用 ATS
你有齊這幾樣, 真係唔知你玩魚定魚玩你

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2017-10-6 09:29 AM 發表

你有齊這幾樣, 真係唔知你玩魚定魚玩你
好明顯比魚玩我啦

熱門搜尋: 臍帶血 超聲波 母乳 尿片
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。